Könyv Guru

Könyvírási és könyvkiadási tippek, információk

Különleges kedvezmény a hírlevél olvasóinak!

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

3 ötlet, hogy tudatosabban használjuk a 3-as szabályt
Blake Weyland / Unsplash.comMindenütt felbukkan a hármas szabály az irodalomban, amit, ha tudatosan alkalmazunk a szöveg, a szereplők és a mondatok szintjén, még jobb regények születhetnek. Csak tudjuk olykor át is hágni a szabályt!
Milyen könyv lesz sikerlistás?
best seller pecsétHogyan írjunk kelendő könyvet? Mit vesznek le a polcról a magyar olvasók? Nádasi Krisz könyves sikerlistákat szemléz, amelyek a kezdő írók számára is segítséget nyújthatnak témaválasztás, stílus vagy a megfelelő műfaj megtalálásához.
“Gátszakadáshoz hasonlíthatnám az írás élményét”
Vadas NimródKíméletlen őszinteséggel meséli élete történetét Vadas Nimród, aki "bűnös" kapcsolatait sem titkolja. A Mihaszna és más történetek alkotója az interjúban mesél álnévválasztásáról, a zaklatott írásfolyamatról és arról, miért csak e-könyv formátumban jelentette meg a regényét.

30% engedményt kap, ha beírja a Guru99633 kuponkódot a megrendelés során!

A Személyes Történelem honlap íráspályázata

A szemelyestortenelem.hu a magántörténelmeinket reprezentáló képeket és rövid történeteket tesz közé.  Mindenfajta visszaemlékezésről lehet szó: gyermekkori emlékek, családi legendák a felmenőkről, vadász- vagy katonatörtének, utazási kalandok, élethelyzeti válságok, közszereplők memoárjai, naplórészletek stb. A jelentkezéseket az info@szemelyestortenelem.hu email címen várják. Ide kattintva olvasható a felhívás.

Könyvkiadási lehetőségekért kattintson ide!

Könyv.Guru | info@konyv.guru