Dopolnjena izdaja knjige Raka lahko ozdravimo

Dopolnjena izdaja knjige, ki je ponovno obudila alojo arborescens in njeno uporabo, je danes ponovno na voljo tudi v Sloveniji. Knjigo brazilskega patra Romana Zaga, Raka lahko ozdravimo lahko zdaj naročite tudi preko naše spletne strani TUKAJ. O knjigi na tem mestu ne bi želel preveč izgubljati besed, saj je precej dobro poznana med vsemi, ki poznamo alojo arborescens. Kdor pa bi želel izvedeti več o tem kaj ponuja dopolnjena izdaja knjige Raka lahko ozdravimo, si naj to ogleda na spodnji povezavi.

Več o knjigi Raka lahko ozdravimo
Eden prvih receptov za napitek iz aloje in medu

O prisotnosti pripravka in rastline med nami vsekakor zgovorno pričajo tudi številne različice receptov, kako izdelati napitek. Tokrat sem na strani objavil verzijo za katero pater Romano pravi, da gre mogoče celo za izvirno verzijo recepta, ki se je prenašal med preprostimi ljudmi, od ust do ust, iz roda v rod. Osnova recepta je praktično enaka receptu Romana Zaga. A vseeno je nekaj malenkosti, katere si velja ogledati.

Poglejte si enega prvih receptov za napitek iz aloje

V prihodnje lahko pričakujete še eno prvih verzij ruskega recepta, ter nekaj novih receptov za uporabo aloje arborescens. Hvala vam, ker sprmljate moje aktivnosti in spoznanja o aloji delite naprej.

 

Osti Jarej

Matija Šega

 

p.s.: Spremljajte nas tudi preko socialnih omrežij:

Facebook Twitter Google+ MySpace