, tokratni novoletni popust je namenjen samo vam!

Vendar boste morali biti hitri. Zakaj? Ker velja popust le za naročila do vključno 1.1.2014, do 12 ure. Kasnejša naročila ne bodo imela upoštevanega novoletnega 10% popusta. Dvodnevna akcija velja le za knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Več informacij o knjigi lahko najdete TUKAJ.

Popestrite si prve dneve novega leta z branjem knjige in novimi ter več kot uporabnimi informacijami o tej čudežni rastlini in starodavnem pripravku.

Seveda lahko do več informacij pridete tudi povsem brezplačno. Trudim se, da kar največ spoznanj in izkušenj z rastlino in pripravkom zapišem na spletnem dnevniku in spletni strani. V novem letu ste vabljeni, da nas spremljate tudi na Facebooku, kjer se pogosto razvijejo zanimive debate okoli rastline, pripravka in izkušnjah, ki jih imamo.

Tokrat nimam namena dolgoveziti. Pišem vam zato, da vam zaželim vse dobro v prihajajočem letu 2014. Seveda vam želim tudi, da zadnje ure leta 2013 preživite kar se da lepo. V novem letu pa naj se vam izpolnijo vse želje in naj bo to vaše leto. Ostanite zdravi in naj vas na vsakem koraku spremlja sreča.

 

Osti Jarej!

Matija Šega

 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite  tukaj .