De allereerste stap nemen is altijd het engst.

Mijn allereerste...

Hallo lieve mensen,
Wat spannend, mijn allereerste nieuwsbrief ~Lichtbericht~. Hoewel de plannen hiervoor er een jaar geleden al lagen, was er eerst tijd nodig om dingen helder te krijgen. Wat wil ik dan delen? Hoe wil ik het noemen? Wat wil ik eigenlijk allemaal aanbieden in de Kas? Hoe wil ik dat communiceren? Want nieuwsbrieven pur sang, daar word ik zelf vaak niet blij van. Ik wil juist iets sturen waar je wél blij van wordt, wat inspireert en wat misschien een sprankje licht brengt nu de dagen donkerder worden. Een bericht wat niet alleen het licht op mijn activiteiten laat schijnen, maar waarin ik ook inspirerende zaken van anderen deel. Vandaar de naam: ~LICHTBERICHT~.
Elke maand zal ik er een sturen. Met fijne muziekjes, inspiratie, interviews, aankondigingen, kortingen en digitale kadootjes en noem maar op. Ik hoop dat ze je goed bevallen. :)


Liefs, Angelique Desiree

Mijn eerste grote schilderij

Sinds een aantal jaren maak ik mixed media illustraties met natuurlijke materialen. Én ik maak hele kleine schilderijtjes met natuurlijke materialen. Ik vond de Kunstroute in Oirschot een mooie aanleiding om voor het eerst eens een groot schilderij te maken. Dit schilderij, wat "lichtwerkers" heet, was de inspiratie voor de titel van dit ~Lichtbericht~. En dit project smaakt naar meer van dat groots!

Your elusive creative genius | Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert vertelt in haar (Engelstalige) TEDtalk over de ondoenlijke grootsheid die we van artiesten en genieën verwachten — en oppert in deze ontroerende talk de radicale stelling dat mensen niet zozeer een genie 'zijn' maar een genie 'hebben'. Dat maakt creatief zijn een stuk minder beangstigend :-)

Ps: Je wordt doorgelinkt naar Youtube en daar kun je rechtstonderin de player bij het tandwieltje kiezen voor Nederlandse ondertiteling..

Play for a day

Heb jij zin in een dag vol inspiratie, natuurlijke materialen, fijne muziek en zelfgebakken koekjes? En dat alles in een klein gezelschap? Doe dan eens mee met Play for a Day.
De eerstvolgende is op zaterdag 12 november. (max 5 deelnemers)

Workshop info

Muziek cadeautje

Is dit niet prachtig?

Cursus intuïtief vormgeven

Vanaf 22 november start er weer een kleinschalige cursus Intuitief vormgeven. In 5 lessen komt er een scala aan technieken en inzichten voorbij. Klik op de knop hier beneden voor meer informatie. ~Lichtbericht~ abonnees krijgen € 10,- korting op de totaalprijs van €125,-. Geef bij inschrijving bij opmerkingen de volgende code door: LICHTER* (*alleen geldig voor daadwerkelijke ingeschrevenen van Lichtberichten)

Cursus info
Angelique Desiree Flow

Flow Wallpaper cadeau.

Downloaden>rechtsklikken op het bestand>bewaar als.. en dan kun je hem instellen als bureaublad achtergrond van je computer of tablet.

Download de gratis wallpaper
Angelique Desiree Lichtbericht
Dat was het voor nu. Tot volgende maand!
Angelique Desiree Kunstzinnige coach, docent & beeldend kunstenaar
licht@angeliquedesiree.nl
0624860006
Facebook Instagram Pinterest Wordpress Linkedin

Voel je vrij deze mail door te sturen naar anderen die hem ook zouden kunnen waarderen :)

Angelique Desiree

licht@angeliquedesiree.nl

06 24 86 00 06

www.angeliquedesiree.nl

SHARE FORWARD

Je ontvangt deze e-mail omdat je eerder interesse hebt getoond in mijn diensten en / of mijn nieuwsbrief. Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Geen probleem.

Meld je hier af