"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

Prihaja čas prehladov in gripe

Letos težko govorimo o pravem prehodu na jesen, saj temperature tekom poletja niso bile nič kaj poletne. A vseeno je že občutiti hladnejša jutra, pa tudi veter je ponekod že resno nakazal prihod hladnejših dni.

Smo namreč v obdobju, ko obstaja največja verjetnost za razvoj virusov, zato je pomembno, da smo nanje kar se da dobro pripravljeni. Najmanj kar lahko pri tem storimo je, da pijemo zadosti tekočine (če se le da, vode) ter se vsakodnevno gibljemo. Na ta način bomo ohranjali naš imunski sistem močan in zmanjšali verjetnost, da bi nas virusi prikovali na posteljo. 

V primeru, da želimo za svoje zdravje narediti še kakšen korak več, je vsekakor priporočljivo uživanje aloje arborescens. Na kakšen način, pa je povsem odvisno od vaše želje in potreb.

V nadaljevanju navajam le nekaj možnosti, ki jih lahko izkoristi vsak, ki prisega na alojo. Kliknite na spodnje povezave in si preberite več. In kar je najpomembneje, naj ne ostane le pri branju. Izkoristite dobljene informacije in naredite nekaj za svoje zdravje že danes.

Recept za starodavni napitek
Kapljice za zamašen nos
Sok iz aloje in pomaranč
Jogurtov napitek z alojo

Omenil sem le nekaj možnosti, receptov, ki jih lahko izkoristite tako, da si alojo pripravite sami doma. Tisti, ki še nimate dovolj stare rastline, da bi jo lahko uporabili, jo lahko naročite TUKAJ.

Če nimate možnosti, da bi vzgajali svojo rastlino, alojo pa bi vseeno želeli uživati, si naročite le liste 7-10 let starih aloj, ki so namenjeni takojšnji uporabi. Dobite jih lahko TUKAJ


Želim vam obilo zdravja in čim manj težav z virusi.

Osti Jarej

Matija Šega

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p., Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto