, ste vedeli da je raka moč ozdraviti s pravilno prehrano?

Sam o tem pred kratkim niti nisem razmišljal. Pred dnevi, ko sem prebral knjigo Dano mi je še eno življenje, pa o tem neprestano razmišljam. Govorim o makrobiotiki, ki je zdravniku dr. Sattilaru rešila življenje, ko sodobna medicina ni imela pravih rešitev. Tisti, ki vam branje knjig ni prioriteta, vas vabim na spletno stran, kjer sem napisal kratk obnovo omenjene knjige. Dosegljiva vam je TUKAJ. Ostale, ki bi želeli več informacij, pa vabim k branju knjige Dano mi je še eno življenje.

Kaj je makrobiotika?

Sam o tem vem zelo malo. Informacije sem iskal po spletu, a do tega trenutka sem še daleč od dne, ko bom lahko rekel, da se tudi sam prehranjujem makrobiotično. Na tem mestu bi tako pozval tiste, ki vam je tematika poznana ali se mogoče sami prehranjujete makrobiotično, da me kontaktirate na mail info@fruktus.si

Predavanja o aloji

Počasi se iztekajo predavanja o aloji po Sloveniji. Danes se lahko vidimo v Ljubljani, točneje v knjižnici Bežigrad. Kasneje sledi le še nekaj terminov. Če vas zanima, si aktualna predavanja poglejte TUKAJ

Kako bo v prihodnje s predavanji danes težko rečem. Vsekakor pa bom v naslendjih tednih sprejel odločitve o tem kako nadaljevati. Na tem mestu bi se vsem, ki ste me na mojih predavanjih obiskali, lepo zahvalil. Upam in verjamem, da ste bili deležni uporabnih informacij, ki vam bodo še dolgo koristile. Samo ne pozabite jih uporabljat. 


Želim vam prijeten preostanek dneva in vas lepo pozdravljam.

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.