Izdelajte si čaj iz aloje arborescens!

Recepta v nadaljevanju še nisem objavil nikjer na spletu, tako da imate priložnost biti prvi, ki boste iz aloje arborescens izdelali čaj. Stroka sicer uči, da naj se listov aloje ne bi segrevalo in kuhalo, saj naj bi s tem izničili številne vitamine. Vendar nas zgodovoina uči, da čaj iz aloje arborescens ni nekaj novega. Ravno nasprotno. V Kitajski medicini se je to prakticiralo že pred tisoč in več leti. 

Tudi ta recept prihaja s starodavne Kitajske. Uporablja se predvsem za obkladke na koži, spiranje ust in grla ter pri vnetju dlesni in vek. 

Kako narediti čaj iz aloje

Za izdelavo čaja potrebujete list aloje arborescens. Dobro ga obrišite s suho krpo in odstranite trnje. List zmečkajte z vilico in ga prelite z vodo. Razmerje naj bo 1:5, kjer je 1 aloje in 5 vode. Vsebino pokrite in pustite stati eno uro. Po tem času pristavite na štedilnik in kuhajte. Vsebina naj vre 2-3 minute. Čaj nato precedite skozi drobno cedilo in že je pripravljen za reševanje prej omenjenih težav.

Poleg čaja vas vabim tudi k uporabi številnih drugih receptov z alojo, ki jih najdete TUKAJ.


Knjižnicam bom poklonil 3 knjige

Ideja o podelitvi brezplačnih izvodov knjige Zamolčana skrrivnost aloje arborescens je prišla s strani bralcev. Ko sem na dan reformacije ponudil brezplačen izvod knjige tistemu, ki bo navedel najboljši razlog zakaj bi ravno on potreboval brezplačno knjigo, se je med komentarji našla tudi ideja, da bi knjigo poklonil knjižnici.

Takšen "natečaj" je že v teku in poglejte si razloge, zakaj bi knjigo poklonil ravno vaši knjižnici. TUKAJ je objavljenih nekaj odgovorov knjižnic in vaša pomoč pri odločitvi bi mi prišla še kako prav.


Predavanja o aloji po Sloveniji

V tem tednu sta na sporedu kar dva predavanja o aloji in predstavitev knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Če se nahajate v bližini, se vidimo. Udeleženci lahko izkoristite tudi 25% popust ob nakupu knjige.

Termine predavanj si poglejte TUKAJ.


Ostanite zdravi in še naprej spremljajte ter posredujte naprej informacije o aloji arborescens. Hvala.

Osti Jarej

Matija Šega Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.