Čas je za presajanje aloj

Imate doma vsaj eno rastlino, ki je že pognala okoli sebe nekaj manjših poganjkov? Če je rastlina v res dobrih pogojih, so ti poganjki lahko veliki že med 15-20 cm. To pa je tudi velikost, ki je najbolj primerna za presajanje. Če so torej poganjki ob vaši rastlini že dosegli takšno velikost, je čas, da jih presadite. Če menite, da je teh poganjkov preveč in jih ne potrebujete toliko, jih poklonite prijateljem in sorodnikom. Naj se informacije o rastlini širijo naprej. Odgovore na vprašanja glede presajanja poiščite TUKAJ.

V primeru, da nimate svojih sadik, imate še nekaj dni možnost, da prejmete sadiko brezplačno ob naročilu knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Več informacij poiščite tukaj.

Veliko zanimanje za kremo iz aloe arborescens

Žal vam v tem trenutku konkretne kreme ne morem ponuditi. Mnogi se sicer poslužujejo gelov iz aloe arborescens, spet drugi pa si kremo izdelujejo sami. Recept za izdelavo kreme najdete TUKAJ. Žal ima recept nekaj pomanjkljivosti. Mnoge namreč moti vsebnost svinske masti. Pomanjkljivost, ki najbolj zmoti mene pa je rok trajanja. Takšno kremo je namreč priporočljivo uporabiti v mesecu dni. Precej malo za kremo kajne? S tem namenom se trenutno testira druge načine, da bi se ustvaril recept, ki ne bi vključeval svinske masti in bi kremi omogočil daljšo življenjsko dobo. Ko bo nova krema testirana, lahko objavo recepta pričakujete tudi na mojih spletnih straneh.

Sicer pa sam menim, da so sveži listi najboljši način. Če imate rastlino, lahko kadarkoli odlomite košček lista in se z gelom namažete. Torej priročno kot krema in po mojem mnenju tudi najbolj učinkovito. Če nimate rastline, jo lahko TUKAJ naročite in vam jo pošljemo kar po pošti.

Predavanja o aloe arborescens po Sloveniji

V zadnjem obdobju sem o aloji predaval že v več deset krajih po Sloveniji. Žal mi primanjkuje časa za organizacijo predavanj, tako da to prepuščam vam. Če si torej želite, da pridem aloe arborescens predstaviti tudi k vam, je večinoma odvisno od vas. Poglejte si, kako lahko pridem tudi k vam.

Brezplačna e-brošura o aloe arborescens

Ker še vedno tu in tam prejmem kakšen mail, da kdo brošure ni prejel (obvezno preverite spam, saj lahko zaide tudi med neželjeno pošto), vam ponovno pošiljam povezavo, kjer vam je omenjena brošura na voljo. Če je še nimate ali bi jo želeli prelistati ponovno, jo najdete TUKAJ.

Upam in verjamem, da so moje informacije o aloji arborescens koristne in uporabne. Če imate kakšen predlog, kako jih lahko še izboljšam, vam z veseljem prisluhnem.

 

Osti Jarej

Matija Šega

 

p.s.: Spremljajte nas tudi na Facebook-u.


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.