, ponujam vam darilo v vrednosti 7,5 EUR ob nakupu knjige!

Tokrat sem za vse, ki vas zanima knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens, pripravil prav posebno presenečenje. Kot ste lahko opazili v nekaterih prejšnjih sporočilih, sem svojo pozornost poleg aloe arborescens pričel usmerjati tudi na konopljo.

Tako sem za prvih 50 kupcev pripravil darilo iz konoplje. Gre za učinkovit balzam za ustnice, narejen na osnovi te čudežne rastline. Izdelek je slovenski, vreden zaupanja in 100% učinkovit v boju proti herpesu. O tem namreč poročajo številni uporabniki balzama.

Ponudba knjig z darilom je omejena na prvih 50 kupcev! Zato pohitite in izkoristite priložnost ter naročite knjigo skupaj z balzamom za ustnice TUKAJ.


Še vedno vsak mesec nekomu poklanjam knjigo!

Prav ste prebrali. Najbolj aktivni udeleženec na Facebooku še vedno lahko dobi knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Do tega trenutka smo tako podelili že pet knjig. 

Seveda knjigo z veseljem podelim tudi tistim, ki informacije o aloji širijo zunaj Facebooka. Če mi le lahko dokažete, da ste na tem področju resnično aktivni, mi sporočite in z veseljem kakšen mesec nagradimo tudi aktivnega promotorja zunaj socialnih omrežij.


Predstavitev rastline in knjige po slovenskih knjižnicah

S knjižnicami širom Slovenije se dogovarjam glede predstavitve knjige in seveda kar je najbolj zanimivo, tudi rastline aloe arborescens. Predstavitve se bodo pričele jeseni, vendar vas že sedaj lepo vabim v knjižnico na vašem koncu. Verjamem, da bo to eno lepo druženje, kjer se bomo vsi naučili nečesa novega.

O točnejših terminih boste še obveščeni. Spremljajte nas na strani www.aloearborescens.si, blogu www.dnevnik.aloearborescens.si in Facebooku.


Upam in verjamem, da so moje informacije o aloji arborescens koristne in uporabne. Če imate kakšen predlog, kako jih lahko še izboljšam, vam z veseljem prisluhnem.

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Spremljajte nas tudi na Facebook-u.


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.