Aloja arborescens tudi uradno učinkovita

{$name}, z največjim veseljem vas obveščam o raziskavah, ki so bile izvedene na področju aloe arborescens. Zavedam se, da gre šele za začetek, vendar je s tem jasno, da so se začele stvari premikati v pravo smer tudi tukaj.

Raziskava katere kratek povzetek lahko vidite TUKAJ, je potrdila, da aloe arborescens ni le učinkovita v boju z rakom, temveč tudi izboljšuje učinkovitost kemoterapije. Vse to pa je šele začetek odkrivanja lastnosti te čudovite rastline tudi na področju sodobne znanosti in medicine.

Nakup mladih sadik aloje je možen

V kombianciji s knjigami je precej veliko zanimanje za mlade sadike aloje arborescens. O možnostih nakupa sadik sem od vas prejel precej vprašanj. Zato vam posredujem nekaj informacij na to temo. Sadik načeloma ne pošiljamo po pošti, saj je pri eni sadiki strošek embalaže in poštnine večji od stroška same sadike. Če vas sadike kljub temu zanimajo, vam priporočam, da vzamete več sadik hkrati. V tem primeru mi pišite na mail info@fruktus.si in se bomo dogovorili. Vsekakor pa ste vabljeni na vrtnarijo Ruzzier-Černe v Parecag, kjer vam bodo z veseljem ponudili sadike po vaši izbiri.

Samo še nekaj dni do brezplačne sadike

V mesecu februarju sem zaradi velikega zanimanja ponudil možnost nakupa knjige "Zamolčana skrivnost aloje arborescens", kjer ob naročilu prejmete še sadiko aloje arborescens povsem brezplačno. Ta naročila sedaj sprejemam le še do petka. Seveda moram poudariti, da to velja le za naročila knjig preko spletne strani www.aloearborescens.si. Naročil oddana po koncu meseca februarja ne bodo več vsebovala sadike aloje arborescens. Torej do petka lahko še naročite TUKAJ.

S fotografijo do soka aloe vera

Še vedno poteka tudi natečaj "Aloja v vsaki družini". Če imate doma eno od zdravilnih aloj, jo slikajte in nam pošljite fotografijo na info@fruktus.si. S svojo fotografijo aloe vera ali aloje arborescens boste lahko sodelovali na natečaju in se potegovali za 100% naraven sok aloe vera. Več o soku si preberite TUKAJ.

V primeru, da želite sodelovati na natečaju s svojo fotografijo, pa boste nadaljna navodila našli TUKAJ.

Hvala ker spremljate in posredujete naprej informacije o aloji arborescens med svoje prijatelje in znance. Spremljajte nas še naprej.

Osti Jarej

Matija Šega

 

p.s.: Tudi preko socialnih omrežij:

Facebook Twitter Google+ MySpace