Gregorjev sejem, Novo mesto

Če imate možnost, vas ta vikend vabim na Gregorjev sejem v Novo mesto. Možno bo videti alojo arborescens, pripravil bom napitek po receptu Romana Zaga, ki ga boste lahko degustirali. Vsi boste prejeli letak z osnovnimi informacijami za vzgojo in uporabo rastline. Možna bodo naročila rastlin po nekoliko nižji ceni in še mnogo več! Pridite na sejem in se o tem prepričajte tudi sami! Prisrčno vabljeni! 

PREBERI VEČ O SEJMU TUKAJ.


Oddaja Dobro jutro poklonila 5 knjig in rastlino

Oddaja Dobro jutro je podarila 5 mojih knjig in rastlino aloe arborescens. Poglejte, če ste mogoče med nagrajenci. Sicer pa spremljajte dogajanje na spletni strani in poskusite srečo ob drugi priložnosti.


Čudovit pogled na cvetoče aloje

Redko imamo možnost uživati ob pogledu na cvetoče aloje, zato sem se odločil, da ta vtis delim tudi z vami. Poglejte si slike cvetočih aloj v tem trenutku. Klikni TUKAJ.


Pomlad se prebuja. Izkoristite to!

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.