"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami." Ne vidite slik? Kliknite tukaj...

, preizkusite nove recepte

Verjetno že veste, da pripravljam knjigo receptov z alojo arborescens. Nekaj med vami mi je celo posredovalo svoje izkušnje in recepte, ki jih uporabljate. Zato sem se odločil, da k zbirki receptov na spletu, dodam še nekaj novih. 

Pred vami je tako že precej obsežna zbirka receptov, ki so povsem brezplačno dosegljivi vsem, ki imajo internetno povezavo. Zato vas v tem prenutku vabim, da si ogledate nove recepte in kakšnega od njih tudi preizkusite ali celo vpeljete v svoj vsakdan.

Klikni za ogled receptov

V prihodnje bom na splet dodal še kar nekaj receptov, s katerimi sem se srečal v zadnjem obdobju in jih želim deliti z vami. Zato redno spremljajte dogajanje na strani. Celotno zbirko receptov z alojo arborescens bom objavil v knjigi, o kateri boste v prihodnje tudi na spletu še slišali.

Želim vam kar se da prijetno in predvsem učinkovito uporabo receptov.

Osti Jarej

Matija Šega


p.s.: Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih:

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p.

Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, preko sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p.

Spremenite nastavitve svoje e-pošte.