"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

, ustavite gnitje buč s pomočjo aloje arborescens!

Ste že izbrali buče, ki jih boste letos izrezljali za noč čarovnic? Imate zaradi velike količine dežja letos, tudi vi težave s tem, da buče gnijejo? Mi verjamete, če vam rečem, da lahko gnitje ustavite s pomočjo aloje arborescens? Kliknite na spodnjo povezavo in poglejte kako lahko ustavite gnitje buč že med samo rastjo ali kasneje, ko jih hranite v shrambi.

Poglej kako ustaviti gnitje buč z alojo arborescens

Veliko zanimanje za aloje

Knjižnice so očitno opazile, da obstaja velik interes za alojo arborescens, zato sem v dogovoru s številnimi. V Novem mestu bomo januarja celo pripravili razstavo namenjeno aloji arborescens. Nekaj novih terminov je bilo že dodanih, nekaj jih še bo v kratkem. Spremljajte, če pridem tudi v vaš kraj. Lahko pa mi tudi pišete na info@fruktus.si in mi svetujte v kateri kraj naj še pridem.

Akcija v mesecu oktobru

V mesecu oktobru smo pripravili akcijo, ki se je izkazala za izjemno. Kot kaže je zanimanje za mlade, neukoreninjene poganjke precej večje, kot smo sprva pričakovali. Žal je akcija aktualna le do konca tega meseca, zato morate pohiteti. Dodatni trije poganjki ob odrasli rastlini so lahko tudi odlično darilo za najbližje v prihajajočih praznikih.

Poglej lokacije in termine
Trije poganjki aloje gratis

Želim vam kar se da čudovit prehod na nižje temperature in kar je najpomembneje, kljub temu ostanite zdravi.

Osti Jarej

Matija Šega

Fruktus Matija Šega s.p., Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto