Nega kože z alojo arborescens

Kako bi lahko na enostaven in zelo poceni način vsak lahko veliko naredil za svojo kožo na obrazu. Povsem naravno, brez dodatkov kemije lahko zmes v nekaj korakih pripravite sami doma. Potrebujete le tri osnovne sestavine. Poglejte si kaj potrebujete in kako si lahko negujete kožo na obrazu s pomočjo aloje že danes.

Recept za nego kože na obrazu
Do mehkih in sijočih las v desetih minutah

Sledi recept, kjer boste lahko s kombinacijo domačega medu in gela aloje arborescens izdelali zmes, ki vam bo naredila lase mehke in sijoče. Poleg tega pa bo z nekaj nanosi tudi regenerirala kožo na vašem lasišču. Gre za povsem naraven pripravek, ki si ga lahko izdelate hitro in ga lahko tudi redno uporabljate. Poglejte si kaj vse potrebujete in kako lahko naredite veliko za vaše lase.

Recept za mehke in sijoče lase
S pomočjo aloje lahko celo odstranite prhljaj

Žal z alojo ne boste odstranili vzroka za nastanek prhljaja. Pogosto se ta skriva v stresu, ki ga je v sodobni družbi za izvoz. Ali v hrani, ki jo uživamo. Za trajno odstranitev prhljaja so običajno potrebne spremembe v teh dveh dejavnikih. Če je za vas takšen zalogaj prevelik, je naslednja varianta, da se prhljaja znebite vsaj za nekaj časa. To lahko storite tudi s pomočjo aloje arborescens. Oglejte si kakšne sestavine potrebujete in kako se lahko znebite prhljaja na povsem naraven način.

Recept za odpravo prhljaja
Je ruski recept prof. Slavinskega izmišljen?

Bralka mi je posredovala 48 let star prepis ruskega recepta, kjer je uporabljeno črno vino in med v satju. Kdor recepta po prof. Slavinskem ne pozna, ga lahko prebere TUKAJ. Vendar ta 48 let star prepis recepta odpira mnoga vprašanja in celo pod vprašaj verodostojnosti postavlja ta recept, ki ga mnogi uporabljajo v kombinaciji z aloe vero ali aloe arborescens. Kaj o tem sploh drži in ali je mogoče ta recept celo izmišljen, si preberite na strani, kjer sem o tem pisal in kjer lahko tudi vidite ta 48 let star prepis recepta.

Poglej 48 let star recept in razlago

Hvala ker spremljate in skupaj z menoj spoznavate skrivnosti aloje arborescens. Delite recepte tudi med svoje prijatelje.

 

Osti Jarej

Matija Šega

Facebook Twitter Google+ MySpace