"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

, ste že gledali oddajo o aloji arborescens?

Končno smo jo dobili tudi pri nas v Sloveniji bi lahko rekel. Prvo oddajo namreč, ki je v celoti posvečena aloji arborescens. Verjamem, da smo zajeli vse informacije, ki jih mora vedeti in poznati povprečni uporabnik in še marsikaj več. Da ne bom dolgovezil, vas kar vabim, da kliknete na spodnjo povezavo in si ogledate oddajo ter tako izpilite svoje znanje o aloji.

Klikni in si poglej oddajo: Aloja arborescens v Sloveniji

Žal ima oddaja tudi pomanjkljivosti. V končni fazi je to prva takšna oddaja in prav je, da ni vse vrhunsko, saj je potem težko še kaj izboljšati. Zavedamo se določenih šibkosti, če pa tudi vas kaj moti oz. imate kakšno idejo, kako bi lahko oddajo naredili boljšo, vam z veseljem prisluhnem. Svoje ideje in pripombe mi pošljite na info@fruktus.si. Le tako bo lahko naslednja oddaja še boljša.

Posredujte povezavo do oddaje tudi do svojih prijateljev, ki bi o aloji arborescens želeli vedeti več. Ravno takšnim je namreč oddaja namenjena in prav je, da jo vidijo.

Akcija v oktobru! 3-je brezplačni poganjki aloje

V primeru naročila 4,5 let stare aloje arborescens preko spleta, lahko prejmete brezplačno še 3 neukoreninjene poganjke v vrednosti 10,50 EUR. Zaradi poganjkov tudi ni dodatne poštnine, saj jih priložimo naročeni rastlini.

Za lastnike spletnih strani in blogov - izmenjava vsebine

Ker želim svojim bralcem, torej tudi vam, ponuditi kar se da kvalitetno vsebino, sem se odločil za naslednji projekt. Namenjen je vsem, ki imate svojo spletno stran ali blog. S klikom na spodnjo povezavo si preberite več o projektu, ki ga omenjam.

Klikni za več informacij
Poglej podrobnosti projekta

Čeprav nas občasno še poboža sonce, so lahko noči in jutra že dokaj hladna. Letos smo že imeli nekaj primerov, kjer so nizke temperature načele zdravje naših aloj, zato bodite tisti, ki jih še imate zunaj, posebej pozorni.

Osti Jarej

Matija Šega

Fruktus Matija Šega s.p., Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto