Prva knjiga receptov z alojo arborescens

Verjamem, da dobro poznate in uporabljate starodavni recept za napitek iz aloje arborescens in medu. Poznan tudi kot recept brazilskega patra Romana Zaga. Nekateri ste poročali tudi o uporabi tako imenovanega ruskega recepta. A vendar je aloja arborescens mnogo več kot le to.

Naj naštejem le nekaj možnosti, kako lahko uporabljamo alojo arborescens. Za kreme, šampon, maske za obraz, kapljice za nost, jogurt, smuti, sokovi, solata, masažno olje... Vse to in še precej več lahko izdelamo kar sami doma.

Za več informacij o knjigi klikni na sliko.

To je le nekaj primerov, ki bodo s prvo knjigo receptov z alojo arborescens na voljo vsem uporabnikom. Zato vas vabim, da si pogledate več o omenjeni knjigi TUKAJ in informacijo delite tudi naprej med svoje znance in prijatelje.

Knjiga bo predvidoma izšla v tiskani izdaji v januarju 2015. Do takrat so možna prednaročila po kar 25% nižji ceni. Za samo 11,20 €. V primeru naročila dveh knjig ali več, poštnino častim jaz.

Vabim vas, da si pogledate več informacij o novi knjigi TUKAJ.


Če imate možnost, si v mesecu decembru vzemite več časa zase in svoje bližnje. Če možnosti nimate, si jo naredite. 


Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.