Izdelujete napitek z žganjem ali brez?

Žganje je v starodavnem napitku iz aloje na zadnjem mestu. Uporabljena je minimalna količina in mnogi mu predpisujejo dokaj nepomembno vlogo pri receptu. Tako je precej uporabnikov, ki žganja v napitek, ki ga izdelujejo sami doma, niti ne dodajajo.

Vendar ima žganje vsaj tri zelo verjetne funkcije. Ena od teh je zelo pomembna in je še kako prav, da smo pozorni nanjo. Katera je ta funkcija si preberite v prispevku Kako pomembno je žganje v napitku iz aloje?

Uporabnike, ki napitek izdelujete brez žganja prosim za povratno informacijo. Bodite pozorni na reakcije vašega telesa (tudi na minimalne) in mi prosim o tem poročajte na mail info@fruktus.si. Do sedaj tudi sam nisem bil ravno pozoren na žganje, vendar sem prepričan, da je v napitek dodan z namenom. 


Za vas imam še eno manjše darilo

Zelo sem vam hvaležen, ker spremljate informacije o aloji. Verjamem, da se na ta način znanje širi in predaja naprej. Skupaj tako verjamem, da marsikomu prihranimo številne težave.

Da bomo lahko skupaj še bolj učinkoviti pri širjenju informacij o aloji, vam poklanjam kodo ZSAB20, s katero lahko vi ali vaši prijatelji z naročilom na mail info@frutkus.si, dobite knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens kar 20% ceneje in BREZ POŠTNINE.

Izkoristite kodo, ki vam jo ponujam. Posredujte jo svojim prijateljem, ki knjige še nimajo, pa bi jim lahko koristila.


Osti Jarej

Matija Šega 

p.s.: Porobnejše informacije o knjigi si poglejte na www.fruktus.si.


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.