, če imate svoje aloje na prostem, jih nujno prestavite v notranjost. Naslednjih dni zaradi nizkih temperatur zunaj ne bodo preživele! Ponekod po Sloveniji celo pada toča, zato bodite pozorni na svoje rastline.

Vabim vas k branju intervjuja v reviji Biobrazda. Povprašali so me o napitku, rastlini, na kratko predstavili knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens in še mnogo več. Koristno in uporabno branje. Intervju v reviji Biobrazda preberite TUKAJ.

April je že tretji mesec, ko bo podarjena knjiga najbolj aktivnemu promotorju aloje arborescens na Facebooku. Delite informacije, lajkajte, komentirajte ter tako tudi vi sodelujte in se potegujte za svoj izvod knjige. Preberi več o Naj promotorju meseca.

Nova informativna zgibanka, tudi v tiskani obliki

Z veseljem vas obveščam o zgibanki, ki je dosegljiva na spletu, kot tudi v tiskani obliki. Če torej menite, da potrebujete gradivo v fizični obliki, ali ga želite pokloniti znancu, sorodniku oz. prijatelju, mi o tem javite na info@frutkus.si in z veseljem vam bom posredoval tiskano verzijo zgibanke. V elektronski obliki vam je dosegljiva TUKAJ.

 

Želim vam čudovit preostanek dneva in vas lepo pozdravljam.

Osti Jarej

Matija Šega

 

p.s.: Za nami je še eno čudovito druženje. Tokrat v kraju Imeno pri Podčetrtku. Oglejte si nekaj slik in kratek komentar dogodka.


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite  tukaj .