Sommarens nyhetsbrev från Drömmarnas Hus

.

Sommaren 2016

Den röda tråden och alla vårens verksamheter är avslutade. Det har varit en fantastisk vår och sommar med så många nya utmaningar, verksamheter och pedogiska grepp som vi alla i Drömmarnas hus har axlat och genomfört med glädje. Det är så vi utvecklas. Vi är glada och stolta över alla nya möten som Drömmarnas hus skapat under våren. Mellan oss och nya partners, men också mellan människor som annars kanske aldrig hade träffats. Vi ses i augusti, i nya projekt och kurser. Vi är taggade! Ha en riktigt riktigt GOD SOMMAR!

NUEVOS CAMINOS

Vår begåvade, roliga, och omtyckta evighetsmaskin Elizabeth, har slutat på Drömmarnas hus. Inget varar tydligen för evigt..? Vi önskar Elizabeth lycka till på det nya jobbet! Vi kan använda filmen, om saknaden blir för stor.

Vi hade verkligen tur med vädret! Ingen föreställning av Den röda tråden behövdes ställas in och solen letade sig fram i publikhavet.
Det var verkligen många som kom och såg föreställningen, närmare bestämt 2.200. Tack alla ni som kom, ni gav oss en himla go respons! Vi är grymt stolta och glada över att kunna fått bjuda på denna underbara kulturupplevelse med världens bästa ensamble och konstnärligt team. Vilken succe! Tack alla för ett otroligt arbete som vi gjorde tillsammans. Vi gjorde det och vi gjorde det dessutom med bravur! 

TACK ALLA FRITIDSHEM

Vi vill rikta ett stort TACK till alla fritids-hem som kom och såg föreställningen Den röda tråden den 21 juni klockan 14.00. Det var fullsatt. Flera fritidshem kom långväga och där det tagit mer än en timme att transportera sig med lokala bussar. Vilka hjältar! Vi hoppas att ni hade lika härlig kulturupplevelse som vi! 

MODBANA

Här följer ett ax-plock med bilder från den välbesökta MODbanan, som hölls öppen i direkt anslutning efter föreställningen Den röda tråden. MODbanan var ett samarbete med samarbetspartners i projektet, vars syfte var att låta publiken ta del av lekfyllda utmaningar och utmana sig själva. Här fanns möjligheter att skapa sin egen MOD-pins, prova att våga gå på slackline, göra cirkuskonster med cirkusringar, möta karaktärer från föreställningen, gå Malmöpolisen bana med frågor och utmaningar, skapa en egen MODskulptur och även njuta av den fina utställningen. En utställning

med över 600 MODskulpturer som skapats under våren 2016.
Där fanns också utvärderingsfrågor om MOD, där man svarade genom att fästa tygbitar i olika färger på staketet, vilket resulterade i en vacker utsmyckning. Genom Den röda tråden-kartan kunde man dra sin tråd från var man bor och på så sätt synliggöra att många har mötts under MODbanan och föreställningen Den röda tråden.
MODbanan blev fantastiskt med många besökare och med en doft av folkfest.

Vi vill tacka alla samarbetspartners för att vi tillsammans skapade ett roligt, underbart och fint event! OCH genomförde det sju gånger! 

Läs mer om alla som deltagit i skulpturskapandet här.

PRESS I URVAL

Slutligen..... Vårt sommartips!

GRATIS KULTUR HELA SOMMAREN I MALMÖ

Sommarscen Malmö´s program för 2016 har kommit. Den finns i tryckt form, men naturligtvis också som hemsida med många olika språk och som PDF för nerladdning.

Vi återkommer i slutet av augusti, då vi berättar om höstens aktiviteter.

Facebook Twitter Youtube Instagram
Tidigare nyhetsbrev

Du får detta nyhetsblad för att du själv anmält intresse. Det kan även vara så att du varit i kontakt med Drömmarnas hus, eller så tycker vi helt enkelt att du borde ha det.
Vill du inte ha det, så ber vi om ursäkt. Prenumerationen kan i så fall avslutas i länken längst ner till höger.

Drömmarnas Hus

info@drommarnashus.se        www.drommarnashus.se

040-31 15 80

LIKE TWEET FORWARD