Cigaretni dim, smog... pazi na svojo alojo

Ker so listi aloje zelo porozni, hitro vsrkavajo tudi onesnažen zrak iz okolja. Iz prostora, kjer rastlino imamo. Ker ne želimo z vnašanjem aloje v naše telo istočasno vnašati še strupov in nečistoč, je dobro razmisliti o onesnaženju o katerem sem pisal v prispevku TUKAJ.

Ne bom rekel, da se je onesnaženju danes moč povsem izogniti, vendar če se ga zavedamo, lahko mnogo naredimo tudi na tem področju. Preberite prispevek in imejte v mislih svojo rastlino.

Februarja si je knjigo prislužila...

Kot sem zapisal na tem mestu, bom vsak mesec enemu poklonil knjigo. Dobi jo tisti, ki je po mojem mnenju najbolj aktiven pri širjenju informacij o aloji na Facebook omrežju. Naj promotorka knjige v mesecu februarju je že izbrana. TUKAJ preveri če si to slučajno ti! Tudi če knjige tokrat niste dobili, imate možnost, da se zanjo potegujete v mesecu marcu. Delite objave skupine Z alojo do zdravja med svoje prijatelje, lajkajte in komentirajte. Z malo sreče je knjiga v marcu lahko tvoja.

Vaše fotografije sprejemam le še nekaj dni

Do tega trenutka mi je fotografije svojih aloj poslalo 18 ponosnih lastnikov. Da to storite tudi vi, imate čas le še do sobote 8.3.2014. Vsi sodelujoči se bodo namreč potegovali za sok iz aloe vera. Če tudi vi želite sodelovati, pohitite in pošljite fotografijo svoje aloje v domačem okolju. Podrobnejša navodila najdete TUKAJ. Sodelujoči bodo o začetku glasovanja obveščeni. Vse ostale pa lepo vabim, da obiščete stran, si ogledate fotografije in glasujete za tiste, ki so vam všeč.

Čeprav zna biti zunaj že precej toplo, bi jaz zaenkrat še odsvetoval, da aloje prestavite na prosto. Vseeno se temperature še vedno spustijo precej nizko, zato bi s tem še malo počakal.

Želim vam čudovit preostanek dneva.

Osti Jarej

Matija Šega

Facebook Twitter Google+ MySpace