Po en izvod knjige dobi...

Izbira je bila težja kot je kazalo sprva, saj je bilo zanimanje za knjigo s strani knjižnic ogromno. Tako sem tri dobitnike izbral kar z naključnim žrebom, ki je novo knjigo prinesel naslednjim trem knjižnicam:

  • Knjižnica Lendava
  • Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
  • Knjižnica Koper

Dobitnikom iskreno čestitamo. Zaradi velikega zanimanja kaj podobnega sigurno še ponovim. Tako da če v vaši knjižnici še ni knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens, bo mogoče naslednjič več sreče.


Unikaten nakit tudi iz aloje arborescens

Kolegica mi je pripravila dve čudoviti ogrlici, ki v svoji sredini vsebujeta koščke aloje arborescens. Zanima me predvsem mnenje deklet in žena, kako se vam zdijo takšne ogrlice. To mi lahko zapišete kar v odgovor tega sporočila. Sicer imam tokrat le dve takšni ogrlici in ko dobijo lastnika, jih ne bo več na voljo.

Gre namreč za unikatne izdelke in takšnih ni več moč izdelati. Podobne pa bodo lahko, če se pokaže zanimanje, tudi še na voljo.

Oglejte si ogrlice TUKAJ in mi sporočite vaše mnenje.


Dve aloji z eno poštnino

Tokrat izjemoma ponujamo možnost naročila kar dveh 3 letnih aloj, kjer se zaračuna za obe rastlini le ena poštnina. Če torej razmišljate o nakupu dveh rastlin, je zdaj pravi čas. VEČ...


Gibajte se in pijte zadosti vode. Srečno!

Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.