Izkušnje z alojo, ki lahko spremenijo vaš pogled na svet.
Zgodba, ki vam jo bom povedal, je popolnoma resnična, čeprav se mogoče sliši neverjetno. Zgodilo se je moji babici in ji rešilo življenje.

{$name}, izkušnja v nadaljevanju me je spodbudila k raziskovanju in preventivni uporabi te čudežne rastline. Misliš, da bi lahko koristila tudi tebi, tvojim bližnjim in prijateljem? Najmanj, kar lahko storiš je, da jim posreduješ ta mail. Nikar ne zadržuj te informacije zgolj zase.

Vse se je začelo na prijetno avgustovsko nedeljo leta 2007. Babi je na vratu otipala oteklino, vendar ji ni posvetila posebne pozornosti. Na srečo dovolj, da je o tem omenila moji sestri. Ta jo je prepričala, da gre ob prvi priložnosti do svojega zdravnika in ga povpraša za mnenje.

Babi je sicer bila prepričana, da ni nič posebnega, a je zdravnika na svojo srečo vseeno obiskala. V nekaj dneh ji je uredil testiranje tkiva v Ljubljani. Po nekaj tednih so iz UKC-ja prišle šokantne informacije. Rezultati testiranja tkiva so pokazali, da gre za raka. In to ne kakršnega koli. Šlo je za hodgkin limfom.

Lahko si predstavljate kako smo bili šokirani

Za bolezen pred tem ni pri nas slišal nihče. Vendar so nam zdravniki razložili, da je stanje zelo resno in da gre zares. Še danes se spomnim prvih tednov, ko smo izvedeli to šokantno novico. Sam menim, da je to obdobje najtežje. Kljub ostalim dogodkom, ki so sledili sem namreč mnenja, da je obdobje, ko se moraš sprijazniti z boleznijo in sprejeti situacijo takšno kot je, nekaj najtežjega.

Moram reči, da je moja babi to obdobje zelo dobro prestala. Sprijaznila se je s situacijo in odločno stopila naprej. Še danes mi v glavi zvenijo njene besede, ko je odločno povedala, da se bo z rakom spopadla in ga tudi premagala.

Ker je bila situacija zelo resna, je z zdravljenjem pričela kmalu po prejetju rezultatov. Konec oktobra 2007 je tako pričela s kemoterapijo, nato pa nadaljevala z obsevanji.

Začetek je bil spodbuden, a se je situacija kmalu močno poslabšala. Samo zdravljenje jo je močno izčrpalo. Kar pa je najhuje, poleg energije, je postopoma začela izgubljati tudi voljo in njena odločnost, da se ozdravi je pričela plahneti.

Človek je v takšni situaciji pripravljen preizkusiti vse

Takrat smo pričeli razmišljati o alternativah, ki bi ji utegnile pomagati na njeni poti do ozdravitve. Naleteli smo na nepoznano rastlino aloe arborescens. Brazilski pater Romano Zago je v svoji knjigi opisal številne primere obolelih za rakom, ki so si do ozdravitve pomagali s to čudežno rastlino. Kljub malo informacijam, ki smo jih takrat imeli o tem, se je babi odločila, da poizkusi. Izgubiti praktično ne more ničesar.

Naročila je kozarec že izdelanega pripravka po receptu omenjenega patra. Še danes se večkrat spomni in pove kako mučni so bili prvi dnevi. Čeprav pripravek poleg aloe arborescens vsebuje tudi precej medu, ki je moji babici kot čebelarki precej domač, ji okus pripravka nikakor ni bil po godu. Pripravek ji enostavno ni bil všeč in se je le s težavo prepričevala, da ga uživa. Poskušala je na različne načine izboljšati njegov okus. Vsebino je spustila skozi cedilo, da bi se izognila delčkom aloje. Pripravek je mešala s čajem, sokom, vodo in različno hrano…

Odločitev, ki ji je rešila življenje

Videla je, da tako ne bo prišla daleč in sprejela naslednjo odločitev, za katero danes pravi, da ji je rešila življenje. Odločila se je, da je njeno zdravje preveč dragoceno, da bi čas in možnosti zapravljala na takšne načine in pričela pripravek uživati po navodilih. Torej 3x dnevno po eno žlico, pol ure pred jedjo.

Že v prvih dneh je bilo jasno, da je bila odločitev pravilna. Aloja je očitno zelo hitro pričela z izločanjem strupov iz njenega telesa. To je bilo videti predvsem pri odvajanju vode in blata. Poleg močnega, neprijetnega vonja in barve, je kar precej časa preživela na stranišču. Vendar kot pravi danes, je to še najmanj kar je lahko storila takrat. Prve tri dni jemanja pripravka so bila resnično v znamenju stranišča, vendar se je že v teh dneh njeno stanje nepredstavljivo izboljšalo. Babi me je s svojo izkušnjo že v teh prvih dneh navdušila do te mere, da sem pričel zagreto raziskovati alojo arborescens. Njeno stanje se je namreč od začetka uživanja pripravka iz aloe arborescens neprestano in vidno izboljševalo. To jo je polnilo s pozitivno energijo in vse bolj trdnim prepričanjem, da lahko bolezen premaga.

S krajšimi prekinitvami je tako do poletja pojedla štiri kozarce pripravka iz aloje arborescens in medu. Pri četrtem kozarcu je bilo videti, kot da je bolezen že zgodovina in tako se je tudi počutila. Njene domneve so kasneje s preiskavo tudi potrdili. Raka se je v celoti ozdravila.

Čeprav se je babi že prej počutila odlično, je pravo olajšanje prišlo šele z zadnjimi izvidi, ki so potrdili, da bolezni dejansko več nima. Lahko si predstavljate njeno nepopisno srečo in naše veselje ob takšni pozitivni informaciji.

TUDI TI IMAŠ TO MOŽNOST! IZKORISTI JO ZDAJ!

Mene je njena izkušnja navdihnila do te mere, da sem začel rastlino podrobneje raziskovati in se z njo ukvarjam še danes. Enostavno si želim, da ta “zamolčana skrivnost” rastline končno pride na dan. Več o aloe arborescens in njeni uporabi si lahko prebereš na spletni strani www.aloearborescens.si. Tukaj boste našli tudi podroben recept za izdelavo pripravka, ki si ga lahko vsak izdela doma. Če še vedno dvomiš v moč čudežne rastline, si poglej številne zgodbe ljudi iz Slovenije, ki jim je aloja prav tako spremenila življenje. Zgodbe so objavljene na mojem blogu TUKAJ.

Še več informacij o aloji arborescens, napitku in njeni uporabi ter vzgoji najdete v knjigi Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Ne ustavite se tukaj, tudi moja babi se ni. Zapomnite si, da obstaja še ena možnost. Naročite knjigo ZDAJ.

Da boste preizkusili to čudežno alojo in jo imeli priložnost uporabljati vsak dan, poskrbite, da boste naročilo oddali še danes. Rastlino naročite TUKAJ.

NAROČAM KNJIGO

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Če vam informacije na spletni strani in v knjigi niso dovolj, mi lahko kadarkoli pošljete elektronsko sporočilo z vašimi vprašanji na mail info@fruktus.si.

Všeč mi je