, ste vedeli, da poznamo že 558 različnih aloj?

Da bi informacija o aloji arborescens dosegla kar največ ljudi, sem ponovno gostoval na televiziji. Tokrat sem o uporabi aloje govoril na Vašem kanalu, v oddaji Vaš krog. Tisti, ki vam je aloja že odlično poznana, je oddaja odlična priložnost za obnovitev znanja. Tistim, ki želite o aloji arborescens in njeni uporabi vedeti več, pa je odlična priložnost, da na hitro izveste še kaj novega.

Poglejte si oddajo TUKAJ.


Na voljo le še nekaj prostih mest!

V sodelovanju z Naravnim kotičkom in Inko P. Gerkšič, organizatorko delavnic izdelave naravne kozmetike, smo tokrat pripravili nekoliko drugačno predavanje o aloji. Vsak od udeležencev bo med drugim prejel tudi knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Je pa udeležba omejena na majhno število udeležencev in mesta se hitro polnijo. Pohiti s prijavo!

Več o predavanju in prijavi si poglejte TUKAJ.


Naj vam zdravje služi maksimalno! Tudi v takšnih mrzlih zasneženih dnevih.

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.