, v naslovu sem namenoma izpostavil ali ena ali druga rastlina. Vendar sem prepričan, da lahko vsi uporabljamo obe. Pa ne le omenjenih dveh. Narava nam sama ponuja toliko rešitev, če bi le vedeli in poznali vse...

S pogovorom v dvigalu do 8% popusta za vas!

To sporočilo bom pričel z zanimivo prigodo o aloji arborescens in konoplji, ki se tiče tudi vas. Zadnjih nekaj mesecev imam pisarno v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, ki je namenjen mladim na začetku svoje poslovne poti. 

V preteklem tednu sem v dvigalu srečal Silvijo in Marka, ki se ukvarjata z izdelavo in trženjem izdelkov iz konoplje. Glede na to, da so v inkubatorju večinoma visokotehnološka podjetja, je bilo zanimivo srečati nekoga, ki deluje na precej podobnem področju. Hitro se je razvil zanimiv pogovor, kjer smo izmenjali nekaj informacij. Naj omenim, da sedaj uporabljam njihovo konopljino olje in sem resnično navdušen nad njim. No, da ne bom dolgovezil, vam povem, kje ste tukaj vi in zakaj vam to sploh omenjam. 

Verjamem, da vas mnoge, tako kot mene, zanimajo tudi ostale alternative, ki nam jih ponuja narava. V primeru konoplje in aloje gre za rastlino, ki lahko enormno vpliva na naše zdravje. Zato sem s Silvijo in Markom sklenil poseben dogovor za vas. Z njima sem se dogovoril za poseben 8% popust. Namenjen je vam, bralcem mojih novic o aloji arborescens.

Kdor želi, lahko ta 8% popust izkoristi ob nakupu izdelkov iz konoplje do konca tega tedna. Njihovo celotno ponudbo si oglejte na strani www.hemptouch.com. Naročilo pa pošljite kar v odgovor tega maila (povezavo do izdelka, ki ga želite in naslov za dostavo), ali na info@fruktus.si in jima bom posredoval naprej. Le tako bomo vedeli in upoštevali omenjeni 8% popust, ki je namenjen samo vam, prejemnikom tega sporočila.

Povrnitev "starih" težav ob prekinitvah uživanja aloje

Po več letih dokaj rednega uživanja napitka iz aloe arborescens, sem v preteklih tednih naredil nekoliko daljši premor kot običajno. Ne bom rekel, da sem daljšo prekinitev načrtoval, a sem jo vseeno izkoristil ter opazoval spremembe, ki so se zgodile na mojem telesu tekom obdobja ne-uživanja aloje. Poglejte kaj sem ugotovil.

Preprečite ali blažite sončne opekline z alojo

Pred dnevi, ko smo imeli precej visoke temperature, se je pojavila priložnost, da sem testiral učinkovitost posameznih mazil in same rastline, na sončne opekline. Poglejte si kakšne so moje ugotovitve, ki sem jih zapisal TUKAJ.

Tudi vi intenzivneje sanjate v prvih dneh jemanja napitka?

Meni se je to zgodilo prvič pred dnevi, ko sem po daljši prekinitvi začel z intenzivnejšim uživanjem napitka. Zanimivo pri tem je predvsem to, da so intenzivnejše sanje v prvih dneh precej pogost pojav pri uporabnikih iz naših krajev. Medtem ko tuja literatura takšen učinek ob jemanju napitka le redko omenja oz. pravijo, da se pojavlja le pri majhnem številu uporabnikov. Svojo izkušnjo o tem sem zapisal TUKAJ.


Upam in verjamem, da so moje informacije o aloji arborescens koristne in uporabne. Če imate kakšen predlog, kako jih lahko še izboljšam, vam z veseljem prisluhnem.

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Spremljajte nas tudi na Facebook-u, kjer nas je že preko 5.500.


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.