Wat is een Emocon – meetconsult én hoe aanvragen bij Hugo Van Verdegem.

Als energetische Levenscoach meet ik voor jou uit wat op dit ogenblik voor jou ondersteunend werkt, om emoties te corrigeren, te verwerken, om te polen tot een groter emotioneel en psychisch welzijn. Maar eerst wat uitleg over Emoconie.

Emoconie is een hoogenergetische correctieve heelmethode voor de behandeling van negatieve emoties met planten. Het is een nieuwe vorm van emotherapie waarbij emoties harmonisch worden door middel van geneeskrachtige planten.4 Het is ook een nieuwe theorie, die kruiden aan emoties bindt. De emo-preparaten van medicinale planten die worden aangewend, heten emocons. Er zijn 54 verschillende emocons, met als basis 54 verschillende planten. Het werkingsgebied van elke emocon wordt tot in de puntjes beschreven als een persoonlijk portret. De plant wordt getransformeerd tot een emotioneel concentraat. Een emocon kan ingenomen worden, of aangebracht worden op het lichaam. Emoconie behandelt geen psychische pathologie, noch psychiatrie, maar enkel negatieve emoties. Philippe Gérard, componist van het concept emoconie, is van opleiding apotheker. Na jaren ervaring in de farmacie en fytotherapie, heeft hij een totaalconcept ontworpen, om emoties op een unieke manier te benaderen. Het boek waarin alles beschreven staat over de emocons en de emoconie, heet “Emotioneel Welzijn”. De bereiding van de emocons is een totaalconcept, dat uniek is in de farmaceutische wereld van de galenica. Via een destillatie wordt uit elke plant een emotioneel concentraat gehaald, meteen de basis voor de bereiding van een emocon. Het is deze destillatie die de indicaties van de geneeskrachtige plant verschuift van fysiek en materieel naar mentaal en emotioneel.

Velen van ons hebben moeite met emoties én hun gevolgen. Uit de onderverdeling van de 54 Emocons die Philippe Gérard, auteur van het boek Emotioneel Welzijn beschrijft, haal ik de Emocon(s) die nuttig voor jou zijn.

Er zijn 7 groepen van negatieve emoties die een rol spelen in ons functioneren:

  • 1.Twijfel
  • 2.Onkunde
  • 3.Uitputting
  • 4.Stress
  • 5.Angst
  • 6.Kwelling
  • 7.Boosheid
  • Emoties kunnen vastzitten of voorkomen op alle niveaus. Ontwikkelaar Philippe Gérard onderscheidt 7 niveau’s 

op al die niveau’s mag er groei en ontwikkeling zijn, maar daarvoor dienen onze (fijnstoffelijke) emotionele velden, chakra’s, én organen & cellen gezuiverd van negatieve ondermijnende soms destructieve emoties. 

Waarom een Emocon adviesconsult aanvragen? 

Omdat er zoveel soorten Emocons zijn is het voor de leek, erg moeilijk om te kiezen. Als psycholoog en emotie - expert, graag wil ik je hier bij helpen.

Om te weten welke Emocons goed voor je zijn. Doe je deze stappen:

Stap 1: 

Stuur per mail je aanvraag naar info@hugovanverdegem.be of per post nr Hugo Van Verdegem, Beenhouwersstraat 119 8000 Brugge. Stuur mee:

een recente foto waar jij alleen op staat + je geboortedatum + je adres

Stap 2: 

Stort 20 euro voor de meting naar IBAN BE 71 9793 8145 8969 BIC ARSPBE22 met vermelding: Mailconsult emocons.

Eens gestort, krijg je een mailverslag met het advies welke emocons goed voor je zijn.

Stap 3:

Best is dat je me een smsje geeft op 0474 97 62 04, eens je de storting gedaan hebt met je naam én emailadres.

Wat krijg je als advies:

Welke emocons op dit ogenblik bij je passen.

Het advies is meestal een tweetal flesjes, die dan kunnen besteld worden bij de Primrose Academy in Oostende. Die bestelling doe ik voor jou als ik je akkoord heb per mail of sms na het Emocon-advies. Nadien worden de flesjes rechtstreeks naar jou gestuurd met een stortingsformulier voor de betaling. De kostprijs van één flesje is 19 euro zonder portkosten.

Opmerkingen:

- bovenstaande mogelijkheid is enkel als je niet naar m’n praktijk komt.

- Indien je te fel met emoties kamt, is het best, een privé-consult bij mij aan te vragen, dat kost 45 euro voor een uur (waar de kosten voor emocon-meting al inzitten)

- het is ook mogelijk een Emocon-meting per telefoon of via een skype-sessie aan te vragen.

Weet dat er voor alles oplossingen bestaan ook voor emoties die ons ondermijnen.

Van harte welkom én dank om een Emocon-meting aan te vragen.

Hugo Van Verdegem

Psycholoog & Energetische Levenscoach, Emotie-expert

Voorbeelden van de Welness Emocons :

Whisteling emocon én Humming Emocon

*De Whisteling emocon is voor s morgens optimistisch de dag te beginnen. 

*De Humming emocon is voor s nachts gezonder te slapen. beide zijn ontwikkeld door apotheker Philippe Gérard.

Voorbeeld van emocon nr 6 uit de groep Zelftwijfel op een lezing gehouden bij Hugo Van Verdegem, 11 nov 2014 te Brugge
sweet bay emocon p 4 lezing 11 novsweet bay emocon 3 lezing 11 novsweet bay emocon 2 lezing 11 Novsweet bay emocon voorbeeld

Disclaimer:

Alle informatie en vermelding van produkten,meting en behandelmethoden op volgende sites: www.gdv-energiecoaching, www.hugovanverdegem.be, www.hartsgedragenbewustzijn.com zijn enkel bedoeld om het psychisch en emotioneel welzijn van de mens te verbeteren. Geen enkele meting, behandelmethode of product dat geadviseerd wordt, is bedoeld om ziekten of aandoeningen te diagnosticeren, te behandelen, te genezen, te verlichten of te voorkomen. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw arts.

Hugo Van Verdegem