Dejstva, kako pomembno je zdravje se običajno pričnemo zavedati šele, ko nam prične pešati ali ko je običajno že prepozno, da bi lahko kaj resneje izboljšali. Zato vas želim ob koncu leta spomniti, da ob delanju zaobljub oz. postavljanju ciljev za leto 2015 nikar ne pozabite na svoje zdravje.

Angleški pisec in filozof Aldous Huxley je že okoli leta 1930 izjavil: "Medicinska znanost je tako napredovala, da je še komaj kakšen človek zdrav." Danes lahko njegovim besedam samo pritrdimo in dodamo, da je od njegovega časa znanost in medicina še mnogo bolj napredovala... Zato si zapomnite; "Če sami ne bomo poskrbeli zase, namesto nas ne bo nihče."

V letu 2015 tako nikar ne pozabite na zbiranje informacij, ki vam lahko koristijo. V prvi vrsti pa bodite pozorni na svoje zdravje. Naredite nekaj, da boste v letu 2015 zaužili manj zdravil in redkeje obiskali zdravnika.

Srečno in zdravo leto Vam želim!


www.fruktus.si


Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.