"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

Kar 32% popust na bio konopljino olje

Samo za vas , sem se s podjetjem Kanas dogovoril za poseben popust, ki je na voljo v tem trenutku. Vsi vemo, da zna biti prehod na jesen še kako nevaren za naš imunski sistem. Nekateri zato uživamo alojo, drugi se s tem spopadate na svoj način.

Konopljino olje je je odličen naravni proizvod s katerim lahko zapolnimo vrzeli, ki jih ima aloja arborescens. Zakaj? Primeren je tudi za dojenčke in otroke do drugega leta starosti, kjer aloje ne moremo uporabljati.

Prav tako ga lahko uživajo nosečnice in doječe matere, kjer je aloja odsvetovana. Za mnoge v tem trenutku zelo pomembna informacija je tudi ta, da je cenovno dostopnejši od aloje arborescens.

Konopljino olje je odličen vir nenasičenih maščobnih kislin in vitaminov, ki pomagajo našim celicam in imunskemu sistemu, da ostane zdrav in močan tudi v teh deževnih jesenskih dneh.

Štiri steklenice po 250ml, za samo 29,60 EUR + poštnina!

Jeseni naj bi v skladu s kitajsko medicino krepili jetra. Hladno stiskano ekološko pridelano konopljino olje pomaga pri procesu raztrupljanja jeter, razvoju živčnih celic, večji koncentraciji, zdravljenju kožnih bolezni in kroničnih črevesnih bolezni.

Konopljino olje je primerno za vse generacije:

  • Odrasli (1 do 2 jedilni žlici dnevno, najbolje v prehrani)
  • Dojenčki do 14 mesecev (1 do 2 čajni žlički dnevno v prehrani)
  • Otroci nad 14 mesecev (2 do 4 čajne žličke dnevno)

Olje ni primerno za cvrtje ali segrevanje na visokih temperaturah.

Več o konopljinem olju
Pošlji mi akcijski paket

Nam zaupate na kakšen način svoj imunski sistem krepite vi ? Je to aloja arborescens, konopljino olje, ali kaj povsem drugega? Sporočite nam to kar na spletnem forumu. Verjamem, da se lahko iz skupnih izkušenj vsi veliko naučimo.

Forum - Življenje z aloe arborescens
Če še niste registrirani, lahko to storite TUKAJ

Lepo vas pozdravljam in vam želim močan imunski sistem.

Osti Jarej

Matija Šega

Fruktus Matija Šega s.p., Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto