Pazljivo z alojami v slabem vremenu

Tokrat se javljam bolj na kratko, vendar tole obvestilo zna zanimati vse, ki imate aloje na prostem. Bodite pozorni, da se v posodi ali podstavku ne bo zadrževala voda. To namreč zelo hitro pripelje do gnitja, ki ga ni moč ustaviti in aloja propade. Zato bodite v teh deževnih dneh še posebej pozorni, da vaše aloje ne bodo "obtičale v vodi".

Zamolčana skrivnost brez poštnine!

Spomnil bi še na posebno akcijo v teh dneh. In sicer v tem tednu krijemo stroške poštnine ob naročilu knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Kdor si knjige torej še ni zagotovil, ima v teh dneh še čas, da jo dobi brez poštnine TUKAJ.

Nimate možnosti, da bi vzgajali svojo rastlino?

V zadnjem času opažam porast zanimanja za liste aloje arborescens. Ti so odlična izbira za tiste, ki nimajo možnosti vzgoje rastline ali se s tem ne želijo ukvarjati. Poleg tega so listi, ki jih tako pošiljamo po pošti nabrani na alojah starih 6-8 let. Če ste tudi vi mnenja, da so listi za vas najbolj primerni, jih lahko naročite tukaj.

Kljub nekoliko deževnemu vremenu vam želim čudovit teden in vse dobro do prihodnjič.

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Spremljajte nas tudi preko Facebooka in spletnega dnevnika, kjer redno objavljam nova spoznanja in informacije o aloji arborescens.

 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.