"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

Zgodbe uporabnikov aloje, ki se bodo dotaknile tudi vas

Vsekakor moram omeniti, da sem na strani objavil nekaj novih zgodb uporabnikov aloje arborescens, ki jih z veseljem delim z vami. V naslednjih dneh, če mi bo le dopuščal čas, bom objavil še kakšno in tudi nekaj novih receptov s katerimi sem se srečal pred kratkim. Mnogi recepti so precej zanimivi. Nekateri celo malo bizarni. Če pa so uporabni, bomo testirali in ugotovili skupaj. Preberite si torej nekaj zgodb uporabnikov, prispevajte kakšno svojo izkušnjo na info@fruktus.si, v kratkem pa pričakujte nove recepte.

Klikni in si poglej številne izkušnje in zgodbe uporabnikov aloje

Forum o aloji te čaka

Ste sramežljivi? Ali enostavno ne želite biti eden prvih, ki bomo začeli soustvarjati forum o aloe arborescens? Trenutno je na njem prijavljenih deset uporabnikov, vendar še nihče ni načel resnejše teme. Boš to mogoče ti? Prijavi se in sodeluj s svojimi vprašanji, idejami, izkušnjami...

Akcija v mesecu oktobru

V mesecu oktobru smo pripravili povsem novo akcijo, ki je do sedaj še nismo imeli. Ker vlada med uporabniki aloje arborescens precejšnje zanimanje za mlade poganjke, smo se odločili, da vam ob nakupu odrasle rastline poklonimo 3 poganjke, ki jih nato vsadite in ustvarite nove rastline.

Obišči forum in povej/vprašaj
Trije poganjki aloje gratis

Vreme je resnično čudovito! Izkoristite še zadnje sončne žarke in nikar ne preživite popoldneva pred računalnikom.

Osti Jarej

Matija Šega

Fruktus Matija Šega s.p., Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto