Številni me sprašujete o tem, kje boste lahko sedaj spremljali informacije o aloji arborescens. Ali se bom prenehal ukvarjati z alojo ipd. Mogoče sem se včeraj res malo nerodno izrazil, vendar zaradi pomanjkanja časa ukinjam samo spletni dnevnik www.dnevnik.aloearborescens.si. Ostali dve spletni strani www.fruktus.si in www.aloearborescens.si bosta ostali aktivni še naprej. 

Nova spoznanja in izkušnje na temo aloje arborescens bom sicer objavljal redkeje, ampak po novem na strani www.aloearborescens.si. Torej informacije vam bodo še vedno na voljo in z alojo se še vedno ukvarjam.

Poškodovane knjige ste razgrabili v nekaj minutah 

Ker se vam ravno oglašam, bom dodal še to, da ste poškodovane knjige razgrabili takoj. Priznam, da nisem pričakoval takšnega navala in sem imel le nekaj izvodov. Je pa še danes in jutri na voljo varianta, kjer lahko pridete do obeh knjig kar 57% ceneje. Oziroma z drugimi besedami, ob nakupu knjige Recepti za uporabo aloje arborescens, vam knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens podarim brezplačno

To je akcija, ki jo ponujam samo vam, bralcem mojih spletnih strani in lahko naročite le v odgovor tega maila. Ampak kot pravim, pohitite, saj je akcija aktualna samo še danes in jutri.


Pravijo, da bo vreme za vikend nekoliko slabše, zato izkoristite sončne žarke, ki jih imamo na voljo te dni. Pojdite ven!

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.