Pošiljam vam posodobljeno eknjigo

Na skoraj 70 straneh je nova verzija knjige razširjena z dodatnimi informacijami. Razdeljena je na dva dela. Prvi je namenjen rastlini ter vsem, ki jo želite gojiti doma. Drugi pa je namenjen starodavnemu napitku po receptu Romana Zaga ter seveda vsem, ki ta napitek uživate ali bi ga želeli uživati. 

Če še niste imeli možnosti prebrati te verzije knjige Z alojo do zdravja, si jo naložite na računalnik TUKAJ. Knjiga je v elektronski obliki, da jo lahko enostavno posredujete med svoje prijatelje in znance, ki utegnejo potrebovati informacije o aloji.


Nove knjige za naše zdravje

Na spletno stran sem dodal 3 nove knjige, ki lahko marsikomu olajšajo težave. Gre za manj znane avtorje, vendar so informacije v knjigah neprecenljive, zato je po mojem mnenju prav, da se to znanje predaja naprej. Če ste tudi vi eden tistih, ki išče vedno nove informacije ali bi želeli izboljšati svoje zdravje, vas vabim da si ogledate omenjene tri knjige. Več si preberite tukaj.


Dan je lahko čudovit, tudi če ne sije sonce. Izkoristite ga!

Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.