Aloje v Vrtnem centru Kalia

Ker sem prejel nešteto vprašanj o alojah v Kaliji, sem tudi osebno obiskal vrtni center. Aloje sem si ogledal, za dodatne informacije pa sem naslovil mail na odgovorne v podjetju Semenarna Ljubljana d.d. Danes sem prejel njihov odogovor in ga objavljam TUKAJ. Informacije so pomembne predvsem za tiste, ki razmišljajo o nakupu te aloje pri njih ter za tiste, ki so jih že kupili. Če je alojo v Kaliji kupil tudi kakšen vaš znanec ali prijatelj, mu posredujte sporočilo, saj mu lahko informacije še kako pridejo prav.

Več o alojah iz Kalie
Naj fotografija aloje je že izbrana. Čestitamo!

V mesecu marcu smo izbirali naj fotografijo aloje, kjer je sodelovalo 25 ponosnih lastnikov aloj. Čestitke vsem udeležencem. Največ glasov in sok aloe vera je prejela Betkina aloja. Verjamem, da bo na naslednjem podobnem natečaju sodelovalo še precej več fotografij, saj je lastnikov teh čudežnih rastlin tudi pri nas vsak dan več. Še enkrat čestitke vsem sodelujočim.

Slike aloj vseh udeležencev
20% spomladanski popust

Za še več informacij o sami rastlini, njeni vzgoji, razmnoževanju in uporabi, priporočam, da si preberete knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Tokrat vam ponujam poseben 20% spomladanski popust, ki znižuje ceno knjige na vsega 16 EUR. Popust je omejen in je na voljo le za naročila preko spletne strani ali direktno na mail info@fruktus.si. Zato nikar ne odlašajte z naročilom.

Več o knjigi
Dopolnjena izdaja knjige Raka lahko ozdravimo

Dopolnjena izdaja knjige, ki je ponovno obudila alojo arborescens in njeno uporabo, je danes ponovno na voljo tudi v Sloveniji. Knjigo brazilskega patra Romana Zaga, Raka lahko ozdravimo lahko zdaj naročite tudi preko naše spletne strani TUKAJ. O knjigi na tem mestu ne bi želel preveč izgubljati besed, saj je precej dobro poznana med vsemi, ki poznamo alojo arborescens. Kdor pa bi želel izvedeti več o tem kaj ponuja dopolnjena izdaja knjige Raka lahko ozdravimo, si naj to ogleda na spodnji povezavi.

Raka lahko ozdravimo

Želim vam čudovit konec tedna!

Osti Jarej

Matija Šega

 

p.s.: Spremljajte nas tudi preko socialnih omrežij:

Facebook Twitter Google+ MySpace