, ste imeli težave ob premikanju aloj na prosto?

Toliko aloj arborescens, kot smo jih Slovenci in Slovenke letos postavili na prosto, jih pri nas zagotovo še ni bilo. Skupaj smo prišli tako do nekaterih spoznanj, ki so nam bila prej skrita. Verjamem, da se bomo na ta način še precej naučili. Zato si preberite kako se izogniti težavam, ki lahko prizadanejo našo alojo, ko jo spomladi prestavimo na prosto. Ter tudi kako se soočamo s težavami, če so našo alojo že prizadele.

So tudi vašo alojo napadli polži?

Ne bom rekel, da gre za karkoli masovnega ali za nekaj, česar se moramo bati. Vendar ker sem dobil kar nekaj vprašanj o polžih in kakšno nevarnost predstavljajo alojam, sem se odločil spregovoriti tudi o tem. Vsi, ki imamo aloje zunaj, smo že opazili, da teknejo tudi našim slinastim prijateljem. Na tem mestu vas želim le opozoriti, da ne gre za nič strašnega. Vse kar polži naredijo je, da jedo liste aloje. Zato če želite, jih lahko ročno odstranite z rastline. Sicer pa resnejše škode ne bodo povzročili na vaših rastlinah.

10% POPUST za bralce tega sporočila

Zadnjič sem za vas pripravil posebno ugodnost, 8% popust na izdelke iz konoplje podjetja hemptouch.com. No, če koga še vedno zanima, mi lahko piše na info@fruktus.si tudi zdaj in bomo našli kaj primernega za vas, čeprav je omenjena akcija že zaključena.

No, tokrat pa za vas pripravljam nekaj drugega. S kodo 10MANJ, vam na spletni strani life.si ponujam možnost koriščenja 10% popusta na vse njihove izdelke. Ponujajo namreč zanimiv izbor izdelkov za zdravje in lepoto, ki bi utegnili zanimati tudi vas. Seveda ne pozabite na kodo, ki vam jo ponujam in izkoristite popust. Celotno ponudbo si oglejte TUKAJ.

Vsi, ki ste že tako ali drugače zakorakali v poletje, si privoščili oddih, vam želim, da traja. Napolnite si baterije in zaužite poletje kolikor je le mogoče. Ostali, ki na oddih še čakate, pa uživajte v prostih trenutkih. Namenite minute, ki jih imate na razpolago svojim bližnjim. Ostanite nasmejani do prihodnjič.


Osti Jarej

Matija Šega


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.