Predavanje, kjer boste dobili in izvedeli največ o aloji arborescens!

Naj za uvod spomnim na še nekaj prostih mest, na predavanju o aloji, ki ga pripravljam v sodelovanju z Naravnim kotičkom in Inko P. Gerkšič, organizatorko delavnic izdelave naravne kozmetike. Udeleženci boste s predavanja odnesli marsikaj. 

Vsak bo dobil knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens, krajše gradivo z uporabnimi informacijami o aloji. Možna bo degustacija surove aloje in napitka izdelanega po starodavnem receptu. Imeli boste možnost nakupa knjige Receptu za uporabo aloje arborescens kar 25% ceneje. Odgovoril bom na vaša vprašanja in še mnogo več.

Če tudi vas interesira omenjeno predavanje, si več preberite TUKAJ.


Shranjevanje gela aloje za uporabo v kuhinji

Pogosto me ljudje sprašujejo kako naj pridobivajo in shranjujejo gel iz aloje. Zato sem na strani opisal postopek, ki nam to omogoča. Pri uporabi aloje arborescens se moramo zavedati, da so listi drobni in nam dajo malo gela, zato razmislite o smotrnosti takšne uporabe. Pri hranjenju pa bodite pozorni na uporabnost gela, saj je brez dodatkov zanič že po nekaj dneh. Zato pazljivo z izbiro potrebne količine.

Več o shranjevanju in pridobivanju gela iz lista aloje si preberite TUKAJ.


Ponudba samo za prejemnice tega sporočila

Ker je med prejemniki mojih sporočil večina žensk, sem se odločil, da je to sporočilo namenjeno le ženskemu delu bralk. Seveda bo v njem precej informacij lahko našel tudi vsak moški, ki ga to zanima. Ampak roko na srce, dejansko nas je malo moških, ki v kuhinji tako ali drugače uporabljamo alojo.

Iskal sem nekaj, kar bi lahko ponudil samo dekletom in ženam, pa je nastala naslednja ponudba, ki je aktualna sam zdaj in je na voljo samo prejemnicam tega sporočila.

In sicer vam ponujam dve knjigi. Prva je tista, ki je nepogrešljiva v saki kuhinji in jo večinoma že poznate - Recepti za uporabo aloje arborescens. Druga pa je nekoliko manj poznana, a vrhunska knjiga Ženski zdravstveni vodnik. V knjigi je omenjenih 10 primerov, kjer so si ženske le s spremembo prehranjevalnih navad ozdravile težke bolezni kot je rak, bulimija, osteoporoza, chronova bolezen in druge, ki jih sodobna medicina šteje med neozdravljive.

Več o obeh knjigah si preberite s klikom na naslov. Akcija, ki vam jo tokrat ponujam pa je 40% popust na knjigo Ženski zdravstveni vodnik, če se odločite vzeti obe knjigi. Torej namesto 32,9 eur, vas bosta obe knjigi stali samo 25,7 eur + poštnina.

Knjigi lahko naročite samo z odgovorom na to sporočilo oz. na mail info@fruktus.si.


Izkoristite dan za dejavnosti na prostem in uživajte v sončnih žarkih.

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.