, ponujam kar 75% popusta za poškodovane knjige!

Gre za štiri izvode knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Če te knjiga zanima, je zdaj pravi čas! Ker so poškodovane le štiri knjige, je popust namenjen le tem izvodom. Zato se bo za njih potrebno še malo potruditi. TUKAJ si preberi kako je lahko knjiga tvoja za kar 75% ceneje.

Ugotovil sem, da je starost aloje še kako pomembna

Če rastlino že vsaj malo poznate, verjetno veste, da so za uporabo priporočljive starejše rastline. Vendar žal ni nobenih dokazov, da te trditve sploh držijo. Meni namreč ljudje pogosto poročajo, da so pripravki iz leto starih aloj pri njih tudi delovali. Kakorkoli, z manjšim ekspirimentom sem delovanje različno starih aloj preveril tudi sam in TUKAJ lahko preberete ugotovitve.

Krema iz aloe arborescens

Zanimivo je predvsem za ženski del publike. O tem sem nekajkrat že pisal, pa vendar naj ponovim ponovno, saj me o tem neprestano sprašujete. Recept najdete TUKAJ.

Naj omenim še, da ni izvedljivo s kokosovim maslom ali voskom, namesto svinske masti. Žal. Lahko pa aloe arborescens nadomestite z aloe vera. Tudi v tem primeru je krema zelo učinkovita.

Brezplačna e-zloženka o aloji arborescens

Čeprav sistem dokaj dobro deluje, se tu in tam še vedno prikradejo težave in kdo ostane brez e-zloženke. Če si med njimi tudi ti, mi prosim javi to v odgovor tega maila in ti jo pošljem.

 

Upam in verjamem, da so moje informacije o aloji arborescens koristne in uporabne. Če imate kakšen predlog, kako jih lahko še izboljšam, vam z veseljem prisluhnem.

 

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Spremljajte nas tudi na Facebook-u.

 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Če se želite odjaviti iz seznama, lahko to storite  tukaj .