Aloje iz Hoferja

Številni bralci se name že nekaj časa obračajo z vprašanji kot je; "Ali so aloje iz Hoferja užitne?" in "Ali ima Hofer prave aloje?" ipd. Zato sem se odločil, da napišem krajši članek na to temo in na vprašanje odgovorim tudi tistim, ki vas mogoče zanima isto, pa mi tega vprašanja do zdaj še niste postavili. Prispevek o alojah iz Hoferja najdete TUKAJ.


Kako zimo preživljajo vaše aloje?

Ste svojim alojam zagotovili dovolj svetel in zračen prostor, kjer lahko preživljajo zimo? Zavedati se morate, da je lahko aloja na oknu, vendar v zimskem obdobju to ni nujno, da ji zagotavlja dovolj dnevne svetlobe. Najpogostejši pokazatelj tega je cvet. Le-ta bi moral pri optimalnih pogojih danes biti že precej blizu cvetenju. 

Ker je svetlobe v tem obdobju zelo malo, ni nujno, da je bo dovolj, da bi vaša aloja razvila cvet. Po izkušnjah uporabnikov aloje cvetijo le v zimskih vrtovih in prostorih, ki imajo več oken in tako svetlobo skozi ves dan. Če vaša aloja ne cveti, boste prikrajšani le za lepoto cveta. Ni pa zaradi tega z alojo nič narobe in ohranja vse svoje učinkovine.

Čeprav menite, da je vaša aloja v optimalnih pogojih, jo vseeno tu in tam malo poglejte. Pater Romano tudi svetuje, da se z njo pogovarjate in jo negujete kot živo bitje, kar tudi je. Sam sem na nekaj alojah to pred časom tudi testiral in moram reči, da je v roku pol leta videti očitna razlika pri samem izgledu in rasti aloj. Čeprav so vse v istem prostoru. Tako da lepa beseda in nežno odstranjevanje listov vsekakor lahko pripomore k lepši in tudi za odtenek hitrejši rasti vaše rastline.


S priporočili do kar 25% popusta!

Tokrat sem se odločil za nekoliko drugačno akcijo, kjer lahko sami vplivate na višino popusta. Vse tja do 25%. Tako da lahko knjigo prejmete po prodajni ceni, z nekaj malega dela pa si lahko sami ustvarite popust v višini 5%, 15% ali celo 25%. Poglejte kako in kaj morate storiti TUKAJ.


Dano mi je še eno življenje

Gre za knjigo zdravnika, ki je premagal raka, ki se mu je razpasel že skoraj po vsem telesu. Kako mu je to uspelo? Spremenil je slog življenja in način prehranjevanja. Podrobneje si preberi v knjigi, zraven katere vam v mesecu januarju brezplačno poklanjam CD z zvočnim posnetkom predavanja o aloji arborescens. 

Klikni za dodatne informacije TUKAJ.


Ste si za leto 2015 že postavili cilje? Če tega še niste storili, storite to zdaj in nikar ne pozabite na sprostitev in rekreacijo, ki lahko dolgoročno vplivata na vaše zdravje.

Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.