"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

FRUKTUS, Aloe arborescens

, upam, da ste poletje maksimalno izkoristili, saj se počasi izteka. Seveda si vsi želimo lepe jeseni, a ne moremo vedeti kaj nam bo prinesla. Topli dnevi (čeprav jih letos nismo imeli veliko), se bodo počasi nehali in naše telo bo potrebno pripraviti na jesen in mrzlo zimo. Za krepitev imunskega sistema mnogi že uporabljamo napitek iz aloje arborescens, ostali pa razmislite, saj je lahko primeren tudi za vas.

Uporaba in učinkovitost napitka iz aloje arborescens

Kako hranimo napitek, da ohranja svoje učinkovine? Zakaj ga je potrebno premešati pred uporabo? Zakaj je včasih zelene, včasih pa rjave barve? Na kakšen način naj se napitek uživa? Je uporaba žganja nujno potrebna? Kaj pa mnenje zdravika? Če se sprašujete kaj podobnega, vsekakor morate prebrati informacije, ki vam jih ponujam TUKAJ.

Uporaba rastline in odgovori na številna vprašanja

Katere aloje so "zdravilne"? Kako pomembna je starost rastline? Lahko uporabimo celotno rastlino ali le del? Smo na alojo lahko alergični? Kako je z uživanjem surove aloje? Koliko časa je uporaben že odlomljen list? Lahko uporabimo tudi cvet? Če se vam ob uporabi rastline porajajo podobna vprašanja, si poglejte odgovore nanje TUKAJ.

1.000g listov iz 7-10 let starih aloj arborescens

Trenutno verjetno najcenejša varianta priprave napitka pri nas. Za ceno 30 EUR + poštnina je tukaj skoraj za 3 kozarce aloje. 

Primerno za vse, ki želite liste starejših aloj, pa nimate možnosti vzgajati svoje rastline. Več o ponudbi poglejte TUKAJ.

Še vedno poklanjamo sadiko ob nakupu knjige

Vendar le do konca meseca! Pridružite se številnim ponosnim lastnikom aloje arborescens pri nas. Odlična priložnost, da se naučite vzgojiti svojo rastlino. Prejeli boste tudi navodila za vsaditev in vzgojo. V knjigi si lahko pogledate primere dobre prakse in številne informacije o uporabi rastline. Več TUKAJ.

Poskrbite za svoje zdravje in zdravje vaših bližnjih. Okrepite svoj imunski sistem preden bo prepozno.

Osti Jarej

Matija Šega


p.s.: Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih:

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p.

Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto