Heb jíj nou les in copywriting nodig?
Blogpro januari 2020


Ik ken een marketingman met veel praatjes, die mij onlangs in het geheim toevertrouwde dat het eigenlijk allemaal heel simpel was:

'Als je een nieuwe bedrijfswebsite hebt, gewoon elke week bloggen. De eerste paar jaar. Of die teksten nou allemaal zo goed zijn of niet, dat maakt niet uit', riep hij.


Natuurlijk keek ik hem streng aan. 'Maakt dat niet uit?'

'Ach welnee. Als je maar héél veel produceert.' Hij nam een extra grote slok bier.

'En jijzelf dan?' vroeg ik. 'Jouw bedrijf loopt prima, maar je blogt nauwelijks. Alleen - áls je dan een keer blogt, dan is het meteen super geestig. Mensen kiezen jou vanwege je copywriting. Vanwege al die brutale teksten op je site. Ze lezen je en ze denken: dat wil ik ook. Dat toontje. Commercieel en tóch sympathiek.'

Hij wilde zijn schouders ophalen, maar hij bedacht zich. 'Eh.. ja.'


'Dat had je toch ergens geleerd, of niet? Blogpro gedaan, toch?'


'Eh.. ja.'

 

'Dus maakt het nou uit wat je schrijft, of niet?'

 

 

Blogpro is een blogcursus én een copywritingcursus. Hij start twee keer per jaar. In januari kun je weer meedoen. Lees hier hoe de selectie werkt. 

 


 

Hoe maak je een online cursus? Ea-sy!


Sommige posts moet je blijven aanpassen. Die over hoe je een online cursus maakt is er zo één. Ik schreef hem in 2013, en sindsdien is het aantal e-learningsystemen geëxplodeerd. De systemen zijn ook steeds mooier geworden.

 

Er zijn nu zelfs goede Nederlandse aanbieders. Dus ik heb hem weer eens helemaal onder de loep genomen, alle prijzen gecontroleerd, en belangrijke nieuwe aanbieders uitgeprobeerd.

 

--> Er staat ook een tip in voor een uitstekende gratis online cursus over leren. Nuttig voor studenten én voor docenten.

 

 Lees verder

 


 

Het regent. Heb jij nog een tip voor een goede Netflixserie? Niet te eng?

 

Kitty Kilian

Heb je vragen? Klik beantwoorden
Wil je jezelf uitschrijven? Zie de link in de kleine lettertjes ↓

 


DeBlogacademie.nl
Deze e-mail is gestuurd aan:  | Unsubscribe | Wil je je mailadres veranderen? Dat kan helaas nog niet bij Mailerlite. Dit is de oplossing: schrijf je uit, en schrijf je via de navigatiebalk van De Blogacademie weer in. | Doorsturen
Powered by MailerLite