"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

FRUKTUS, Aloe arborescens

Obogatena ponudba izdelkov

, z veseljem vas obveščam, da z današnjim dnem odpiram novo spletno trgovino namenjeno aloji arborescens. Poleg številnih novih informacij o aloji arborescens, vas pričakujem tudi z nekaj novimi izdelki. Trgovina se nahaja na spletnem naslovu www.fruktus.si.

Potrebnih bo še nekaj izboljšav in dodelav, vendar kar je najpomembneje, na strani je že ogromno uporabnih informacij o aloji arborescens. V nadaljevanju sem recimo omenil pogosta vprašanja in recepte, boste pa na strani našli še mnogo več.

Zato vas lepo vabim na obisk nove spletne trgovine www.fruktus.si.

KLIKNI za obisk spletne trgovine

Pogosta vprašanja

O rastlini in starodavnem napitku dnevno prejemam najrazličnejša vprašanja, zato sem na tem mestu zbral nekaj najpogostejših. Upam, da boste že s prebiranjem le-teh prišli do pomembnih informacij, ki jih iščete in potrebujete. Pogosta vprašanja sem razdelil na štiri sklope. Več si preberite v nadaljevanju.

Pogosta vprašanja...

Recepti z alojo

Spekter uporabe aloe arborescens je zelo širok. Lahko bi rekli, da uporabo omejuje le naša domišljija. Sam večkrat pravim, da niti ni važen način kako alojo uživamo. Pomembno je le, da jo uživamo. Zato poskušajte izmed številnih receptov poiskati takšnega, ki bi ustrezal vam in vključite uporabo aloe arborescens v svoj vsakdan.

Več o receptih...

Zapomnite si, da je vaše zdravje vredno natanko toliko, kolikor ga cenite sami.

Osti Jarej

Matija Šega


p.s.: Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih:

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p.

Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto