, sodeluj v nagradni igri!

Včeraj sem na karatko obiskal Botanični vrt v Ljubljani, kjer smo naredili krajši prispevek na temo aloe vera in aloe arborescens za oddajo Dobro jutro. Tokrat vam pišem zaradi dejstva, da na Facebook profilu oddaje Dobro jutro poteka nagradna igra, kjer bodo gledalci in bralci lahko prejeli nagrado kot je 3 letna rastlina aloja arborescens, 2x knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens in 3x knjiga Recepti za uporabo aloje arborescens.

Če se želiš za katero od nagrad potegovati tudi ti, odklikaj na stran in si preberi navodila kaj moraš storiti. Za nagrado se lahko poteguješ TUKAJ.


Ponovitev predavanja nekoliko drugače

Zadnjič smo imeli predavanje, kjer je bila v ceno všteta tudi knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Ker je bilo zanimanje za takšno predavanje zelo veliko, smo se ga odločili ponoviti. Tokrat sicer z nekaj manjšimi spremembami. 

Najpomembnejša je ta, da bo tokrat cena za udeležence samo 15 eur in ne 20 eur kot je to bilo zadnjič. Vsak udeleženec bo tokrat prejel knjigo Recepti za uporabo aloje arborescens. 

Prav tako boste vsi deležni degustacije lista in napitka, ki ga bom izdelal pred vami. Poleg krajšega informativnega gradiva, ki ga boste prejeli, boste tudi deležni 25% popusta pri morebitnem nakupu druge knjige. 

Sicer pa vas vabim, da si več o predavanju preberete TUKAJ. Vabljeni.


ePriročnik: Navodila za vzgojo in uporabo aloje

Zaradi hitrega tempa življenja pogosto težko najdemo čas za branje knjig, zato sem se odločil, da v ponudbo vključim tudi krajši ePriročnik z navodili tako za samo uporabo, kot tudi za vzgojo rastline aloe arborescens.

Namenjen je vsem, ki alojo že poznajo, pa bi želeli svoje znanje dopolniti. Ter tudi tistim, ki se na področje vzgoje in uproabe aloje arborescens šele podajajo.

Katere informacije vsebuje ePriročnik, ki ga prejmete po pošti na CD-ju, si preberite TUKAJ.


Želim vam kar se da koristno uporabo aloje in obilo zdravja v teh deževnih zimskih dneh.

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.