"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

FRUKTUS, Aloe arborescens

, ste vedeli, da je v teku več raziskav o učinkovitosti aloje arborescens? Ena od pomembnejših je vsekakor raziskava, o učinkovitosti aloje na kemoteroapijo, o kateri sem v preteklosti že pisal. O rezultatih ostalih pa bom v prihodnje vsekakor poročal tudi na blogu.

Zgibanka v tiskani verziji

Opažam, da veliko ljudi, ki jih zanimajo informacije o aloe arborescens, ni prisotnih na spletu. S tem namenom sem izdelal informativno zgibanko, ki jo je moč dobiti v tiskani verziji. Če torej sami potrebujete zgibanko ali bi jo želeli komu posredovati, mi na mail info@fruktus.si pošljite podatke in vam pošljem zgibanko v fizični obliki, po pošti, na vaš naslov.

Intervju na DobraNovica.si

Objavljen je prvi del intervjuja na portalu dobranovica.si. Odgovoril sem na štiri aktualna vprašanja. Odgovor na prvo vprašanje je že objavljen, ostale pa lahko pričakujete v prihodnjih dneh.

Verjamem, da bodo informacije mnogim koristile. Zato vas vabim, da si preberete celoten intervju. Več...

Predavanje o aloji

V zadnjem času precej redno prakticiram predavanja o aloji arborescens v različnih društvih po Sloveniji. Če želite, bi o tem lahko prišel predavati tudi k vam. Več...

Knjiga vsak mesec

Na Facebooku spremljam vašo aktivnost in najbolj aktiven po moji presoji prejme konec meseca knjigo. Pomembno je lajkanje, komentiranje in delitev objav. Več...

Želim vam čudovit preostanek dneva.

Osti Jarej

Matija Šega


p.s.: Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih:

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p.

Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto