Poklonil bom kar 10 knjig!

Ker želim razširiti idejo o uporabi alternative med uporabnike, ki si tega želijo, sem tekom svojega delovanja poklonil že številne knjige. Tokrat sem se odločil, da poklonim novih 10 knjig. In sicer bodo najhitreši lahko izbirali med petimi izvodi knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens in petimi izvodi še povsem sveže knjige Recepti za uporabo aloje arborescens.

Knjige bodo šle v roke tistim, ki bodo reagirali takoj. Kdor bo odlašal, bo priložnost lahko zamudil. Da stvar ne bo preveč enostavna, morate prej še nekaj storiti. TUKAJ si preberite kako do brezplačnega izvoda knjige.


, ste izkoristili možnost prednaročila?

Priznam, da sem bil kar malo presenečen nad količino knjig, ki so bile naročene v prednaročniški akciji in sem jih včeraj poslal naročnikom. Kot kaže je zanimanje po uporabi aloje arborescens v Sloveniji zelo veliko. Kljub temu, da prednaročila niso več možna, sem se odločil, da "zamudnikom" ponudim še eno možnost.

Tisti, ki želite knjigo po prednaročniški ceni, vam samo še danes do polnoči omogočam, da mi to napišete v odgovor tega maila oziroma na naslov info@fruktus.si. Knjigo Recepti za uporabo aloje arborescens vam bom tako poslal po super ceni 11,20 eur + poštnina.


Izdelajte si negovalno masko za obraz

Nizke temperature in ogrevani prostori precej izsušijo našo kožo. Zato sem za vas izbral recept, kako lahko s pomočjo aloje arborescens zelo enostavno regenerirate in navlažite vašo kožo na obrazu. Vse kar pri omenjenem receptu potrebujete je aloja arborescens, olivno olje in avokado. Poskusite, ne bo vam žal.

Recept najdete TUKAJ.


Če je tudi pri vas dan sončen, kakor trenutno pri meni, ga nikar ne porabite za opravila po hiši oz. stanovanju. Verjemite, vse vas bo počakalo. Zato izkoristite lepo vreme zdaj in pojdite ven!

Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.