Zgibanka v tiskani obliki

Ker opažam, da večina uporabnikov aloje ni prisotna na spletu, sem se odločil, da ponovno podarim tiskano verzijo zgibanke vsem, ki bi to želeli. Vse kar morate storiti je, da mi posredujete svoj naslov, kam naj vam pošljem zgibanko. Podrobnejše informacije o zgibanki si poglejte TUKAJ.


Predavanje s 25% popustom za udeležence

V mesecu decembru imam na sporedu dva predavanja, kjer boste o aloji arborescens lahko izvedeli več. Kam točno se odpravljam v tem prazničnem mesecu si poglejte TUKAJ

Ker je še nekaj lokacij predavanja sredi dogovarjanja, je povsem verjetno, da se v december vrine še kakšno predavanje. Zato spremljajte našo Facebook stran in spletni dnevnik, kjer bom redno sporočal nove termine.

Vabljeni vsi, tudi tisti, ki alojo že poznate.


Izkoristite slabo vreme za sprehode v dežju.

Nadihajte se svežega zraka in naredite nekaj za svoje zdravje zdaj.

Osti Jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.