Mnogi ljudje so mi že poročali o tem, kako jim je aloja arborescens spremenila življenje na bolje. Nekateri celo pravijo, da so danes med nami zgolj zaradi aloje. Nekaj zgodb sem že uspel zbrati in jih lahko vidite TUKAJ. Nove seveda še sledijo.

Si predstavljate kaj bi bilo z vsemi temi ljudmi, če informacija takrat, ko so jo potrebovali, ne bi prišla do njih? Na nas, ki te informacije imamo, je torej da jih delimo naprej do ljudi, ki bi jih utegnili potrebovat. Tako bomo lahko skupaj ustvarili še več zgodb, ki jih bomo prebirali z nasmehom na ustih.

eKnjiga, brošura in katalog

Glavni namen mojega delovanja je širjenje informacij o aloji arborescens in njeni učinkovitosti med vas, uporabnike. V ta namen sem do tega trenutka že oblikoval eKnjigo Z alojo do zdravja, brošuro ter tudi katalog rastlin in izdelkov iz aloje arborescens. Vse našteto vam tudi povsem brezplačno ponujam na moji spletni strani, saj si želim, da bi za alojo in njeno moč izvedeli vsi.

Če imamo informacije, se potem precej lažje odločamo ali je za nas nekaj primerno ali ne. S tem vam torej ne želim ničesar vsiljevati. Želim vam le ponuditi informacije, sami pa nato presodite, ali so uporabne tudi za vas.

S klikom na spodnje povezave boste prišli do gradiva o katerem sem govoril. Želim vam koristno uporabo le-tega.

eKnjiga
Brošura
Katalog
Zamolčana skrivnost kar 20% ceneje!

Še vedno traja poseben, kar 20% spomladanski popust pri nakupu knjige Zamolčana skrivnost aloje arobrescens. Pohitite in izkoristite to enkratno priložnost. Knjiga je prav gotovo lahko tudi odlično darilo za različne priložnosti. Ne odlašajte, saj je knjig na zalogi vse manj in tudi konec spomladanskega popusta se bliskovito približuje.

Predavanje o aloji arborescens v vašem kraju

Še vedno imate možnost, da pridem predavati v vaš kraj. Da izkušnje in znanje o aloji arborescens delim s člani vašega društva, vašo organizacijo ali skupino navdušencev nad alojo. Moram priznati, da so mnogi odlično izkoristili to možnost in sem tako predaval že po več krajih širom Slovenije.

Če interesira tudi vas, si poglejte podrobnejše informacije TUKAJ. Vedno pa sem dosegljiv na mailu info@fruktus.si za podrobnejše informacije in dogovor.

Holistična pot do ravnovesja telesa, uma in duha

Ljudje smo neločljivo povezani z naravo, planeti, vesoljem in drug z drugim, a smo skozi zgodovino izgubili stik s to našo pravo, resnično bítjo. Zdaj je čas, da se vrnemo nazaj k naravi, nazaj k sebi, iz uma spet v srce, k naravnemu, zavestnemu in intuitivnemu načinu prehranjevanja, gibanja in bivanja.

Ker alojo arborescens pogosto povezujemo z duhovnostjo, vas v sodelovanju z Majo Šantl, aromaterapevtko in raziskovalko naravnega, intuitivnega prehranjevanja in gibanja ter zavestnega in srčnega bivanja, vabim na holistični vikend intenziv. Tam boste lahko skozi preplet teorije in lastnega izkustva spoznavali, kako naravno in celovito poskrbeti za ravnovesje telesa, uma in duha. Raziskovali boste človeka kot fizično-duhovno bitje, se naučili, kako prisluhiti modrosti svojega telesa in svoji intuiciji.

Podrobno se boste posvetili naravnemu prehranjevanju in razstrupljanju telesa, skozi gibanje in meditacijo odprli svoje srce, začutili svoje telo in svoje bistvo ter se naučili ozaveščati in transformirati svoje misli, čustva in prepričanja, da bi lahko zaživeli bolj mirno, uravnoteženo in sr(e)čno življenje.

Vikend intenziv se odvija od 4. do 6. aprila v čudovitem objemu narave in ekoloških apartmajev Ortenia v Podčetrtku. Skupina bo majhna in delo intenzivno, podrobnosti o programu, ceni in rezervaciji pa si lahko preberete na spletni strani.

Upam in verjamem, da so moje informacije o aloji arborescens koristne in uporabne. Če imate kakšen predlog, kako jih lahko še izboljšam, vam z veseljem prisluhnem.

 

Osti Jarej

Matija Šega

p.s.: Spremljajte nas tudi preko socialnih omrežij.

Facebook Twitter Google+ MySpace