Spletni dnevnik v prihodnje brez nove vsebine

Zaradi številnih projektov, ki jih vodim istočasno, mi zmanjkuje časa za urejanje vseh spletnih strani, ki jih imam. Zato sem se že pred časom odločil, da spletni dnevnik www.dnevnik.aloearborescens.si preneha z delovanjem. Na tem mestu vam tako pošiljam povezave do nekaterih člankov z zelo uporabno vsebino o aloji, ki jih na njem lahko najdete. 

Spletni dnevnik bo še vedno dosegljiv na spletu, le nove vsebine na njem do nadaljnega ne bo več. Vas pa vabim k branju naslednjih prispevkov: 

VZGOJA

NAPITEK

ZDRAVJE

Ob tem bi se vam zahvalil za spremljanje dnevnika v vsem času delovanja. Verjamem, da ste dobili vsaj kakšno uporabno informacijo. V zahvalo vam lahko ponudim naslendje.

Imam nekaj malega poškodovanih knjig. Zamolčana skrivnost aloje arborescens in tudi nekaj izvodov Recepti za uporabo aloje arborescens. Vsega jih je le nekaj komadov in poškodbe so res minimalne, v nekaterih primerih skoraj neopazne. Zato te knjige ponujam vam kar 75% ceneje! Vendar so na voljo le do razpordaje zalog. Zato mi čim prej pišite na mail info@fruktus.si in si rezervirajte svoj izvod. Šli bomo po sistemu kdor prvi pride prej melje. 


Dve knjigi za ceno cenejše

Da pa ostali, ki boste sporočilo videli kasneje, ne boste ostali praznih rok, vam ponujam naslednjo odlično možnost. In sicer lahko za ceno cenejše knjige Recepti za uporabo aloje arborescens, prejmete zraven še izvod knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens brezplačno. Torej namesto 34,90eur, vam ponujam obe knjigi za samo 14,90eur + poštnina. Oziroma kar 57% ceneje!

To je na voljo samo vam, bralcem mojega bloga. Naročilo mi sporočite na mail info@fruktus.si. Ponudba je aktualna le do vključno četrtka, zato nikar ne oklevajte predolgo.


Obeta se nam nekaj sončnih dni, jih boste preživeli na prostem?

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.