, na kakšen način uporabljate alojo?

Omenjena dva načina sta najbolj razširjena med uporabniki aloje arborescens pri nas. Ker s strani uporabnikov pogosto prejemam vprašanja v smislu kater recept je boljši, sem se odločil, da na tem mestu ta podatek delim z vami. 

Povsem jasno je, da je recept patra Zage mnogo bolj razširjen. Po izkušnjah bi rekel, da na 100 uporabnikov omenjenega recepta obstajajo le kakšni 4je uporabniki "ruskega" recepta. Po mojem mnenju gre to razliko pripisati enostavni izdelavi napitka po receptu patra. 

Je pa tukaj še en podatek, ki je po mojem mnenju zelo pomemben. Kar okoli 95 od 100 uporabnikov, ki izdelujejo napitek po receptu patra Zage, le-tega uživa preventivno. Zgolj 5 od 100tih pa ga uživa zaradi težjih bolezni kot je rak. Na drugi strani pa ne poznam primera, kjer bi ljudje uživali napitek po "ruskem" receptu kot preventivo. Torej vsi, ki uživajo napitek po tem receptu, se zdravijo kakšne težje bolezni. 

Tudi tukaj je sama izdelava napitka verjetno ključnega pomena. Ljudje razmišljamo na način, da je recept, ki je težje izvedljiv zagotovo bolj učinkovit in ko nas enkrat doleti bolezen kot je rak, smo prepričani, da je takšen način uživanja aloje bolj učinkovit. Vendar če spet pogledamo podatke uporabnikov, so ti spet skoraj identični. Ljudje, ki si pri zdravljenju raka pomagajo z enim ali drugim napitkom beležijo podobne rezultate. Torej eni in drugi poročajo o ozdravitvah.

Točnejših podatkov od besed uporabnikov trenutno še nimam. Po njihovih besedah pa lahko zaključim, da sta oba napitka enako učinkovita. Po mojem mnenju je razlika le v "konzerviranju" aloje, da jo imamo lahko na dosegu roke in jo dnevno lahko enostavno uživamo.

Če bi želeli preizkusiti tudi druge recepte, vam v branje priporočam knjigo Recepti za uporabo aloje arborescens.


Podrobnejše raziskave in analize

Kdor želi, lahko s svojimi izkušnjami dopolni spoznanja, ki jih imamo trenutno o aloji arborescens in njeni uporabi. Če sami uporabljate ali ste uporabljali katerega od načinov pri zdravljenju raka, vas prosim, da me kontaktirate na mail info@fruktus.si ter mi sporočite svojo izkušnjo.

Vaše izkušnje bom beležil, rezultate pa vsekakor tudi objavil na spletu ali v enem od takšnih sporočil.


Brezplačen šampon v mesecu februarju

V tem mesecu sem se s Čebelarstvom Božnar dogovoril za posebno akcijo, kjer ob naročilu napitka brezplačno prejmete še njihov šampon Zala narejen na osnovi medu. Podrobnejše informacije o akciji in možnost naročila si poglejte TUKAJ. Če bi kdo želel poizkusiti samo šampon, naj mi to sporoči na mail info@fruktus.si.


Predavanje o aloji nekoliko drugače

V sodelovanju z Naravnim kotičkom in Inko P. Gerkšič, organizatorko delavnic izdelave naravne kozmetike, smo tokrat pripravili nekoliko drugačno predavanje o aloji. Vsak od udeležencev bo med drugim prejel tudi knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Je pa udeležba omejena na majhno število udeležencev, zato boste zainteresirani morali pohiteti s prijavami.

Več o predavanju in prijavi si poglejte TUKAJ.


Končno imamo pravo zimo! V naslednjih dneh pravijo, da bomo dobili še kakšen centimeter novega snega. Zato poskrbite, da boste ostali zdravi in izkoristite dneve za vragolije na snegu ali vsaj sprehod, kjer bo škripalo pod nogami.

Osti Jarej (staroslovenski pozdrav)

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.