Könyv Guru

Értékelések és olvasmányok

Decens Recenzens / Milyen erotikus ponyvaregényt írt Kosztolányiné?
Mme Chaglon uzletei 1Harmos Ilona korai műve nem csupán erotikus ponyva, hanem izgalmas kordokumentum és a hagyományos nemi szerepek átrendeződésének világát bemutató szórakoztató olvasmány.
Ízelítő / Csibemese
Csibemese_Konyv GuruSkolik Ágnes Csibemese című mesés kötete óvodás korú gyerekeknek íródott, remélve, hogy ott lesz minden háztartásban, ahol a gyerekek szeretik a csodákat, a varázslatos esti meséket. Könyv Guru ma egy kedves mesét közöl Botiról, a kalandra éhes kisfiúról.
Regényújság / Földönkívüliek a Pénzverem utcában ÷ Wintermantel Ottó: Bolygóközi kutatások
Bolygokozi utazasok_Konyv GuruRácz Katalin novelláskötetének hősei hétköznapi emberek csetlés-botlását, elbizonytalanodását mutatják be kissé elidegenedett világunkban. A mai novella a kötet előző novellája főszereplőjének írása.
Lapmargó / A „Tovarisi konyec” és elődei
Parlamenti valasztasi kampanyok MagyarorszagonIdőutazós politikatörténeti képeskönyv, kampánytörténeti összefoglaló és a politika görbe tükre, amely szembesíti az olvasót saját naivságával és a politikusok csalfaságával.
Történelemszemlélő / Hogyan tették el láb alól arzénnel a vak katonát?
Friss Ujsag 1929.szept18_1Hátborzongató történet a megrokkant férjét megmérgező asszonyról. A szöveg exkluzív előzetes a tiszazugi arzénes gyilkosságokat feldolgozó, hamarosan megjelenő munkából.
Ingyenes egyéni tanácsadás családtörténetek és személyes visszaemlékezések írásához
facebook twitter

Könyv.Guru | info@konyv.guru