Šampon iz aloje arborescens

Na spletu sicer nimam objavljenega nobenega recepta za izdelavo šampona iz aloje arborescens. Ga pa lahko najdete v knjigi Recepti za uporabo aloje arborescens. Tako da tisti, ki radi ustvarjate sami, si vsekakor poglejte to možnost. Za ostale pa verjamem, da bo zelo zanimiv naslednji podatek.

V sodelovanju s slovenskim podjetjem smo razvili povsem Slovenski proizvod. Šampon iz aloje arborescens. Izdelan je na osnovi medu in propolisa z dodanim gelom aloje arborescens. Na tem mestu bi zato potreboval malo vaše pomoči. 

Prosim vas, če mi odgovorite na nekaj vprašanj glede šampona, da ga naredimo takšnega, kot si ga uporabniki želite. S svojim mnenjem lahko TUKAJ soustvarite prvi slovenski šampon iz aloje arborescens. Hvala vam za pomoč. 

Klikni in soustvari šampon iz aloje arborescens tukaj.


Poklanjam vam ePriročnik v vrednosti 9,8 eur

Trenutno pripravljam najobsežnejšo in najbolj podrobno knjigo o aloji arborescens, v kateri boste na okoli 350 straneh našli številne praktične informacije. Zato na tem mestu prosim vse uporabnike aloje arborescens, da mi zaupate svoje mnenje in izkušnje. Naj bodo dobre ali slabe. Vsakemu, ki mi bo posredoval svoje mnenje ali izkušnjo na mail info@fruktus.si, bom brezplačno na mail posredoval epriročnik z naslovom Navodila za vzgojo in uporabo aloje v vrednosti 9,8 eur.


Praznična ugodnost samo za vas

V mesecu aprilu sem se odločil, da zgolj za ceno knjige Recepti za uporabo aloje arborescens, ponudim brezplačno še epriročnik. Samo za prejemnike tega maila pa bom v času velikonočnih praznikov dodal še posnetek predavanja v vrednosti 4,99 eur. Torej vse troje je lahko v teh dneh vaše za samo 14,9 eur + poštnina. ePriročnik in posnetek predavanja boste prejeli na CDju poleg knjige. Vse skupaj zgolj za ceno knjige. 

Ker je ponudba na voljo le vam, je ne boste našli na spletu, zato mi morate to sporočiti v odgovor tega maila oziroma na info@fruktus.si in jasno zapisati, da želite zvočni posnetek predavanja, epriročnik in knjigo receptov po praznični ceni 14,90 eur. 

Ponudba je za vas aktualna do ponedlejka.

Recepti za uporabo aloje arborescens + ePriročnik: Navodila za vzgojo in uporabo aloje + Zvočni posnetek predavanja o aloji! Namesto 28,69 eur, je vse troje lahko vaše za SAMO 14,90 eur + poštnina! Ne odlašajte in izkoristite kar 48% popust!

Podatke za dostavo mi sporočite na info@fruktus.si.


V prazničnih časih postavite ob stran delo in se posvetite svojim najdražjim. Konec koncev so oni smisel našega življenja.

Osti jarej

Matija Šega 


Fruktus Matija Šega s.p. | Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto
Sporočilo je bilo poslano na . Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.aloearborescens.si in www.fruktus.si na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja Fruktus Matija Šega s.p. Kliknite tukaj če se želite odjaviti iz seznama.