Dwang.eu Nieuwsbrief

8 december 2015

NIEUWE INDELING NIEUWSBRIEVEN

We zijn overgestapt op een nieuw programma voor nieuwsbrieven. Daarbij hebben we gekozen voor een gesplitste inhoud waardoor je je kunt aanmelden voor 3 verschillende nieuwsgroepen. Huidige abonnees zijn automatisch geabonneerd op 1 en 2.

  1. Nieuwsbrief
    Deze verschijnt maximaal één keer per maand en biedt allerlei informatie over dwang(gerelateerde) problematiek zoals uitleg over specifieke vormen van dwang, actualiteiten, activiteiten, interviews, nieuwe onderzoeken, boeken, documentaires en oproepen.
  2. Blogs
    Deze nieuwsbrief verschijnt zodra er nieuwe blogs gepubliceerd zijn, maximaal één keer per dag. Het gaat om ervaringsverhalen van patiënten en betrokkenen, blogs van deskundigen en researchers en (mini)blogs van Menno Oosterhoff over dwang, openheid en vooroordelen over psychische aandoeningen, medicatie en de GGZ in het algemeen.
  3. Professionals
    Deze nieuwsbrief verschijnt alleen zodra er informatie is voor behandelaren die we specifiek bij hen onder de aandacht willen brengen.

Mocht je je willen uitschrijven voor (één van) de groepen, dan kan dat met de link die onderaan elke nieuwsbrief staat. Voor vragen kun je contact opnemen met info@dwang.eu.

EERVOLLE VERMELDING MENNO OOSTERHOFF

Vrijwilligers van Dwang.eu hadden het initiatief genomen om Menno's werk aan te melden voor de Psyche Mediaprijs van Fonds Psychische Gezondheid. Helaas konden we niet op tegen de vele mooie inzendingen. We werden echter blij verrast door het bericht dat Menno een eervolle vermelding heeft gekregen! Graag willen we de jury daarvoor hartelijk bedanken, wat een mooie stimulans om door te gaan met het vergroten van begrip voor psychische problematiek. En winnaars Isa Hoes en Elena Lindemans van harte gefeliciteerd met de prijs!

Je kunt deze mail doorsturen naar andere belangstellenden. Als je deze mail via een ander krijgt en zelf wilt ontvangen, meld je dan aan op deze pagina voor de nieuwsbrief.