"Naše zdravje je vredno toliko, kolikor ga cenimo sami."

FRUKTUS, Aloe arborescens

ste si že privoščili oddih? Nanj mogoče še čakate? Obisk Obale ali ležanje v senčki domačega hrasta, sploh ni pomembno. Važno je, da se odpočijete in napolnete baterije za nove izzive, ki prihajajo. Ne glede na to kje se trenutno nahajate, vam pošiljam nekaj "poletnega" branja, ki je ob enem še izobraževalno. Uporabne informacije o vzgoji aloje, izdelavi napitka in še mnogo več. Naj bo vaš oddih več, kot le poležavanje v senčki. Čeprav tudi to paše ;)

Bi radi vedeli več o vzgoji aloje arborescens?

Kje lahko hranite rastlino, kako in s čim jo zalivati ter gnojiti? O presajanju in zemlji. Kako se izogniti gnitju ter se spopasti z drugimi nevarnostmi, ki grozijo vaši rastlini? Kako razmnoževati alojo in kaj nam preostane, če je bila rastlina gnojena z umetnimi gnojili. To je le kratek vpogled v informacije, ki so vam dosegljive TUKAJ.

Imate vprašanja in pomisleke glede napitka?

Je vaša aloja dovolj stara za izdelavo napitka? Kakšen med lahko uporabite? Mogoče ne smete uživati alkohola? Kako lahko napitek izdelate v tem primeru? Kaj pa otroci, ga lahko uživajo? Kako izdelovati napitek v temi? Čiščenje listov in zakaj morate odstraniti trnje? Hramba napitka... Vse ostalo najdete TUKAJ.

10% popust na prednaročila gela iz aloje arborescens

Očitno je, da je izdelek odličen, saj ste pograbili vse. Nove pričakujemo šele konec septembra ali v oktobru. Ampak za vas je to super novica! 

Ker vam gelov ne moremo zagotoviti danes, smo se odločili, da za vsa prednaročila upoštevamo poseben 10% popust! Več o ponudbi si poglej TUKAJ.

Posebna akcija, napitek + knjiga za samo 52,50 EUR

Gre za enkratno priložnost, kako lahko zelo poceni pridete do knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens, ki je že tisočem po Sloveniji pokazala, da obstaja še ena pot. Če knjigo že imate, je sedaj najboljša možnost, da pridete do drugega izvoda, ki ga lahko poklonite med sorodnike in prijatelje ter s tem širite dobro besedo o aloji naprej. Podrobnosti o akciji si poglejte TUKAJ.

Uživajte poletje, kolikor ga je še pred nami in maksimalno izkoristite proste dneve za druženje z družino in prijatelji.

Osti Jarej

Matija Šega


p.s.: Spremljajte nas tudi na socialnih omrežjih:

Facebook Twitter Pinterest Google

Fruktus Matija Šega s.p.

Drejčetova pot 4, 8000 Novo mesto